Mennyi?! 30!

PIROS-FEHER-ZOLD

A webshopban minden hó 30-án egy bizonyos ékszer típust egy teljes napon át 30% kedvezménnyel lehetett megrendelni. Holnap véget ér a március, aminek a három meghatározó színe a piros a fehér és a zöld. Most őket búcsúztatjuk el!

A mai 30-as akció a panyizsuzsi webshopban található minden piros, fehér vagy zöld színt tartalmazó ékszerre érvényesíthető. A kedvezményes ékszereknek elég ezekből a színekből csak az egyiket tartalmazniuk. (Tehát akciós a piros MONO+ gyűrű és a türkiz Mondrian medál is!)

A kedvezmény érvényesítéséhez a “Kedvezménykupon kódja” mezőbe írd  a “MARC30″ szót és klikkelj  a “Kupon érvényesítése” gombra!

A kuponkód használatához itt találsz segítséget!

vasarolj_most_gomb-real_pink

A kedvezmény kizárólag 2015. 03. 30-án a panyizsuzsi webshopban érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban! A kupon az akciós ékszerekre és a szettekre nem érvényes!

Az akcióval páthuzamosan fut még a húsvéti kedvezményünk, kozmetikai csomaggal és a legújabb panyizsuzsi ékszerekre. Erről részletesen ebben a blogbejegyzésben olvashatsz és még mind a kétféle ajándékból van a raktárunkban! A 30-as akció és a húsvéti kedvezmény nem összevonható!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: