Modern babaszoba design

Amikor megtudtam, hogy babát várok más szemmel kezdtem nézni kedvenc blogjaimra. Szerettem volna ha a babánknak szép környezete lenne, de a legtöbb dolog már adott egy negyedik gyerek esetében. Így olyan egyszerű ötletekre vágytam, ami kiegészíti és összerendezi a meglévő darabokat. Ebből most kettőt szeretnék megmutatni nektek.

Chezerbey

Az első a Zerbey család otthona. Ők egy építész házaspár, akik saját maguk tervezik és kivitelezik az 1910-ben épült, azóta kicsit lepukkant otthonuk felújítását. Minden lépést dokumentálnak a neten a chezerbey blogon. Nekem nagyon tetszik az Ő letisztult, modern stílusuk, mami nem steril, hanem egy rendezett és élhető házat mutat be.

 

House*Tweaking

A második Dana Miller és családjának az otthona. Ők a világban történő változások hatására úgy döntöttek, hogy a megszokot amerikai gondolkodás szerint éljünk jó nagy házban és fizessük a hitelt elvét félredobva egy kisebb házat kerestek maguknak. Ezzel egy időben kiderült, hogy két fiuk mellé még egy kicsi lány is érkezik.

Ezt a kicsi és nem túl jó állapotban lévő házat Dana  az ezermester férje segítségével újítgatja, szépíti és közben dokumentálja a House *Tweaking blogon. A  nemrég született Marbey szobája nemrégen lett kész. Egyszerű, világos, de mégis lányos szoba lett belőle, ami nekem nagyon tetszik!

Még több csodás baba szobát a Design for Minikind és Honey and Fizt blog találtok!

A mi babaszobánkról hamarosan itt a blogon olvashattok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...6 hozzászólás van eddig

 1. 1. Németh Erika

  2012. november 14. @ 10:45

  Érdekes, hogy a gyerekszoba fala mind a két esetben szürke vagy fekete?, ezt nem tudom eldönteni és érdekelne, hogy vajon miért?Vagy csak hozzászoktam a gyerekszoba mindig világos kell, hogy legyen:-)))

 2. 2. Györgyi

  2012. november 14. @ 10:53

  Ez a fekete fal a babaszobákban komoly????
  Az ikeás polcot pelenkázó komódként (amin csak oldalról lehet pelenkázni)már a sokadik lakber. blogon látom, de a harmadik gyerkőcnél talán tudják a szülők, miért jó ez nekik.
  Amúgy stílusos terek, csak nekem nem túl életszerűek.
  Azt viszont nagyon kiváncsian várom, hogy Zsuzsiék mit hoztak ki a meglévő babaholmik újrahangolásával.

 3. 3. panyizsuzsi

  2012. november 14. @ 12:52

  Nekem nem is tűnt fel, hogy szürke a fal. Az összhatást néztem. Igazából az a szép mindkét szobában, hogy nem babafigurás, de mégis kedves. Egyszerűen szép!

 4. 4. Hanna

  2012. november 14. @ 14:04

  Ezeket a szürke falakat szoknom kell. Bár azon gondolkodtam, hogy a hófehér bútorok elég jól ellensúlyozzák, illetve nem is tudom, hogy a fehér bútorok mögé milyen falat tudnék elképzelni, hogy ne legyen steril a dolog. Azt kell mondanom, hogy ha mélyen a lelkembe nézek, tetszik. :-)

  Mindenesetre a babának teljesen mindegy, a babaszoba főleg a szülők ízlésvilágát hivatott kielégíteni, ami (gondolom) sikerült, mert valljuk inkább tudok elképzelni egy ilyen szobában egy teázó, magazint olvasó anyukát, mint egy 3-4 éves babázó kislányt.

 5. 5. Váradi Réka

  2012. november 14. @ 19:23

  Szerintem szuper! Nálunk világosszürke a gyerekszoba fala és imadom h variálható. Zsu, a Pinterest Home Decorban es a Fun Momban is van egy pár ötlet:))))) nézd meg! Gratula a 4.hez, puszillak!

 6. 6. Bekényi Eleonóra

  2012. november 14. @ 23:50

  Nekem túl steril, a szürke falak sem ragadtak magukkal. Sőt… Szerintem egy babaszoba legyen világos és élettel teli, színes. Nem tetszik.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: