Moksha táska karácsonyra

Lélekbevágóan fontos semmiségek, ez a moksha.hu. Kávészünetnyi könnyűség, amely minden nap megerősít abban, hogy a világ érdekes, tele van csodával, és az egyik csoda te magad vagy: kíváncsi, izgalmas nő. Itt jól megfér egymás mellet a képzőművészet, a dizájn, a receptek, a házi készítésű kencék és a zöld gondolatok. Nincsenek korlátok, innen ötleteket meríthetsz, elképedhetsz, nevethetsz. Nem kell behódolnod a divatnak és az aktuális trendeknek, de rájuk csodálkozhatsz. Itt lehetsz az a nő, aki könnyen esik kétségbe és erősödik meg egy pillanat alatt, aki izgalmas, aki nem fér bele egy-egy skatulyába, és akit úgy kell egy férfinak a tenyerén hordozni, mint egy különleges kincset.

Idén ebből a gondolatból született az első moksha-ékszer, amelyet Panyi Zsuzsi álmodott valósággá. Az üvegékszer színeiben a moksha.hu témaköreinek színe köszön vissza, és magába foglalja mindazt, amit a női létről gondolunk, és amit a többi nőnek üzenünk: Érezd jól magad, miközben a moksha.hu-t olvasod, és érezd jól magad, miközben a moksha by panyizsuzsi ékszert viseled. Ilyen egyszerű! Legyél boldog, és hidd el, hogy különleges vagy!

A moksha.hu másik izgalmas projektje a moksha-táska. Eddig 50 országból több mint 700 kép érkezett a világjáró moksha-táskáról. Dél-Koreában csak a repteret érintette, de volt a Galapagos-szigeteken és Korzikán. Eljutott Európa legnyugatibb pontjára – az egykori világ végére -, és „látta” a fehér éjszakákat Szentpéterváron. Járt Pekingben, Tokióban, New Yorkban, Buenos Airesben és Máriapócson. Nyáron Izlandra ment, télen Fijire, sőt, eljutott a Mont Blanc-ra is. A térképre bárki feltűzhet egy fotót arról, vele hova utazott a táska.

Bár a világjárás nagyszerű móka, a moksha-táska a környezettudatos gondolkodás fontos része. Egy többször használható vászontáska rengeteg, soha le nem bomló nejlon szatyortól menti meg a bolygót. Akár nyaralni indulsz, akár a sarki boltba, jó, ha van nálad moksha-táska.

Ha Karácsonyig vásárolsz, akkor egy ajándék moksha táskát küldünk a moksha by panyizsuzsi medálok mellé!

Klikkelj ide és tedd a kosaradba most a legújabb panyizsuzsi ékszert!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Szabóné Kovács Andrea

  2012. december 15. @ 10:55

  ÓÓÓÓ, bárcsak megtehetném! Gyönyörűségesek!!!!

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. december 17. @ 09:36

  Kedves Andrea!
  Ezt nem lehet megnyerni. Ha vásárolsz egy moksha láncot, akkor a táskát ajándékba küldjük hozzá!

 3. 3. Herczegh Viktória

  2013. szeptember 28. @ 07:28

  Izgalmasan színes, fantasztikus :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: