Most valóban Berlinbe utazom

Hetek óta olyan ruha összeállításokat teszek közzé a blogon, amelyek képzeletben valamely Európa nagyvárosba repítenek Benneteket blogolvasókat. Múlt héten azt írtam, képzeletben Berlinbe utazok. Azonban ezen a héten ez már valóság lesz a számomra!

Szeretek utazni. Nagyon szeretek! Mielőtt gyerekeim lettek utaztam is rengeteget. Aztán semmi. 2011 fordulópont volt a panyizuzsival beutaztam Európát: Basel, Berlin Brüsszel és egy kicsi Párizs is. Tökéletes év volt. Az utazások lelkesítettek és inspiráltak. Tavaly terhes lettem és nem véletlen használom ezt a szót. Nekem a baba születését megelőző 9 hónap nem egy könnyű időszak. Nemcsak nem utaztam, hanem tervezni is alig terveztem. Kivéve egy dolgot, egy utazást. Tavaly tavasszal rátaláltam egy konferenciára, a The Hivera. Megígértettem a férjemmel, hogy idén mindenképpen elmegyek.

A konferencia most hétvégén lesz Berlinben és én is ott leszek. Januárban első dolgom volt megvenni a jegyet, amint felkerültek a netre. Most már nagyon izgatott vagyok és sokat készülök erre a hétvégére. A konferencia és repülő jegyet megvettem és a szállást lefoglaltam. Ma elkezdődött a készülődés, hiszen egy 6 hónapossal repülök és jön velünk a férjem is, hogy a konferencia alatt a kicsire vigyázzon. A nagyokra itthon a nagymamák fognak vigyázni.

Miután a konferencia részvételi jegyet megvettem elsőnek a fapados járatok között néztem szét. Hiszen most nem csak fedélzeti csomaggal fogunk utazni. Egy kicsi babának a toalettje nagyobb, mint az enyém, hiszen minden eshetőségre készülni kell, a babakocsiról nem is beszélve. A szállás kiválasztása sem volt mellékes. Mivel esti programunk is lesz, a konferencia helyszínéhez legközelebb eső hotelben foglaltam szobát, hogy az esti etetést és vacsorát össze tudjam hangolni.

Múltkor a HelloEtsyre, ami szintén Berlinben volt lényegesen lazábban mentem. Egy is csomag, vonat és mertó a reptérről a városba, fiataloknak való hostel. Most a retérről való bejutásnál a három átszállás helyett a taxit fogjuk választani.

Ezen a héten sokat fogok blogolni a konferenciára való előkészületeimről és a ruhatáramról. Gondolom szeretnétek belátni a kulisszák mögé! Az Instagramon a héten rengeteg fotót fogok megosztani a készülődésről és magáról a konferenciáról. Kövessetek az Instagramon és utazzatok velem virtuálisan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Rozgonyi Ági

    2013. május 21. @ 17:33

    Jó utat, Zsuzsi! :-)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: