5. tétel: motoros élménydzseki by Zagabo

A ZAGABO tervezői filozófiája csupán két szó: funkcionális egyediség. Megtalálni azt a leheletfinom határvonalat, ahol az öltözet egyedi módon tükrözi viselője nőiességét, de mégsem válik öncélúvá. A ZAGABO főszereplője a nő a ruhában, és nem a ruha a nőn. A tervezés ezt az érzékeny egyensúlyt játékos vonalakkal, trendalapító formavilággal és aprólékosan egybecsengő színvilággal teremti meg. A limitált darabszámban készülő ZAGABO-ruhákban kiválóan egészíti ki egymást a párizsi divatvonal nőiessége és a New York-i hullám lezsersége és játékossága.

A tervező által dedikált modell!

Megjegyzés:
Az aukción megvásárolt modellt méretbeli különbség esetén a Zagabo a vevő méreteire igazítja, vagy új darabot készít méretre. A Zagabo fenntartja magának a jogot, hogy új darab készítése esetén a ruha a képen láthatótól eltérő, de a vevővel egyeztetett textíliából készüljön el.
Zagabo web: www.zagabo.com
Kapcsolat: info@zagabo.comZAGABO-forgalmazók:
Hanyag Elegancia: www.hanyagelegancia.hu
Sajátos Tárgyak Boltja: www.sajatostargyakboltja.hu

a dzseki kiskereskedelmi ára: 28.500Ft

 1. A tétel kikiáltási ára 5000Ft.

 2. Licitálni ezen bejegyzés hozzászólás mezőjében lehet megtenni.

 3. A licitlépcső 200Ft, azaz minden ajánlatnak 200-zal oszthatónak kell lennie.

 4. Minden licitáló a licitálassal kötelezettséget vállal, hogy a terméket valóban megvásárolja, a licitjében megjelölt áron.

 5. A legmagasabb licit tulajdonosának 3 napon belül fel kell venni a kapcsolatot a panyizsuzsi blog tulajdonosával, az oldalon található kapcsolat menüponton keresztül. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel.

 6. Ezek után a panyizsuzsi blog tulajdonosa elküldi az alkotó iparművész elérhetőségét a nyertes licitáló számára.

 7. Ha másképp nem jeleztük, akkor nyertes licit tulajdonosának legkésőbb a kapcsolatfelvétel utáni 10. napon személyesen vagy postai utánvétellel kell átvenni és kifizetni a tétel ellenértékét a felajánló iparművész számára. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel, akit a licitálás során megadott e-mail címen értesítünk.

 8. A felajánló iparművész ezek után az átvett összeget a nyertes licitáló nevén, adomány címen befizeti a Pure Fashion részére, a Missio Christi alapívány számlájára. A Missio Christi 2010. január 31-ig igazolást küld az adomány átvételéről.

 9. A Pure Fashion Katolikus divatmisszió az árverésből befolyt összeget a 2009-2010-es tanévben tartott képzési programjárra fordítja. A befolyt összeg felhasználásáról 2010. júnisában a honlapján, a támogatóink oldalon számol el.

 10. Minden licitáló kijelenti, hogy a licit megtételével ezen szabályokat elfogadta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. Susan

  2009. október 29. @ 23:02

  5000 forint.

 2. 2. Makovics Dóra

  2009. október 29. @ 23:54

  5200

 3. 3. Kelemen Zsuzsi

  2009. október 30. @ 00:00

  5400

 4. 4. Makovics Dóra

  2009. október 30. @ 00:03

  5600

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: