Műhely ma I.

Akik követnek twitteren, ahol legtöbbször hétköznap hagyok nyomot, tudhatják, hogy az elmúlt héten napokig rendet raktam a műhelyben. Ennek kapcsán született e bejegyzés.

Nem is egy, mert ez megint egy sorozat lesz, itt a panyizsuzsi blogon. Múltkor már készítettem egy kis összeállítást, hogy milyen tárgyak vannak és lesznek a műhelyemben. Akkor azt is elmeséltem, hogy a műhely átalakítás nem egy két napos roham munka lesz, hanem szép folyamatosan fog megtörténni. Mindig annyi, amire időm és pénzem van.

a műhely tisztán

a műhely tisztán

Egyetlen dolog, amit még nem döntöttem el, hogy a folyamat során mikor és milyen színre fogom a szobát átfesteni. A mostan színe tört fehér és biztosan nem szeretnék valami élénk vibráló színt, mert színnek ott vannak az üvegeim és a műhelyben azokra koncentrálok. Szóba jöhet még egy fakó olíva zöld, de a fehérre is vannak elképzeléseim.

Azt hiszem a színt a fali dekoráció fogja meghatározni. Már van egy csodás képem, amit a múltkori posztban meg is mutattam. Van egy fali kerámia díszem is, amit használtan vettem. Szeretnék még ilyen kerámiákat, de mivel az ember ezt vadászatai során találja, nem tudni, hogy mikor és milyen színűbe botlok bele.

Most a rendrakás volt a soron. Nem is rendrakás, nagytakarítás. Hamarosan következik egy újabb rész, amiben valami új dolgot is fogok mutatni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Rita

    2009. június 03. @ 14:06

    Jéééé, én is pont a napokban raktam rendet a műhelykémben, bár nálam így rendrakás után is rendezetlenebb az összkép, meg még száll itt-ott egy kis birkaszőr. Gratula a rendezettségért!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: