Nagy kékség

blue1

A kék korszakomat élem. Nem tudom, észrevettétek-e magatokon, vagy ezzel csak én vagyok így, hogy vannak egy –egy színhez kapcsolódó korszakaim. Ilyenkor a hangulatom, a kedvem, a lelkem? azt diktálja, hogy ahhoz a bizonyos színhez forduljak. Mondjuk egy-egy piros darab mellet soha nem tudok elmenni, de most például csak a szép kékeket veszem észre, keresem. Pedig nem vagyok „blue” azaz szomorkás. Utána kellene már nézni a színek erejének, hatásának, és arról értekezni egyszer. Ami késik, nem múlik, jön majd az a cikk is! Erről a szettről most annyit, hogy a legújabb vágyam egy kék bőrtáska, és ahhoz szedtem össze koraőszi dolgokat. Most még nagyon meleg van napközben, jöhet a nyárias ruha, csak reggel elkél a kabát hozzá. Én szeretem néha a vagány stílusugrást, nőies ruhához a farmerdzsekit például. Kék táska-kék cipő, ez így dukál. Persze lehet egy ilyen élénk táska teljesen egyedül is egy fehér, vagy fekete szett mellett is. Érdekes módon én a parfümökhöz, azok színéhez is hangulatokat kötök, mindig van kék, zöld parfümöm, és rózsás is, és az aznapi ruhához, kedvemhez valót használok. Ehhez a szetthez pedig egy igazán szép panyizsuzsi gyűrűt.
Tipp: Ha reggel esőre áll, dobj csak be egy ernyőt a táskádba, akkor biztos nem fog esni. (ha ilyen ernyőd van, az se baj, ha mégis, mert felnézve a kék eget látod::).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...6 hozzászólás van eddig

 1. 1. Németh Erika

  2012. október 29. @ 11:55

  és mit csináljunk, ha reggel esik a hó?:-)))

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. október 29. @ 11:57

  Veszek hozzá egy kék télikabátot és csizmát!

 3. 3. Kóbor Edit

  2012. október 29. @ 12:05

  Tegnap 20 fok, holnap 2… Csak rugalmasan. Ruha alá hosszúujjú póló, dzseki helyett szőrmemellény, és egy jó nagy sál vagy kendő. Az mindig jó! Vigyázz, mert ma havazik, de holnap megint meleg lesz, még ne pakold el a farmerdzsekid.

 4. 4. Németh Erika

  2012. október 29. @ 13:50

  Ezért szeretlek titeket:-)))Gyors és rugalmas.

 5. 5. Ági

  2012. október 29. @ 14:48

  Ti hol laktok, hogy nalatok meg nappal meleg van?

 6. 6. Kóbor Edit

  2012. október 29. @ 17:42

  A “tegnap” költői túlzás volt, igazából múlt hétvégére, meg mondjuk,az előttünk álló hétvégére vonatkozik. Kicsit kiszámíthatatlan az időjárás. Reggel pl. szakadt a hó, de holnapra már napsütést mondnak. Hiába: megértük a szeszélyes októbert is, holott régen csak az április érdemelte ki ezt a becses jelzőt.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: