Neked hogy áll a koronád?

koronat-igazit grafika: panyizsuzsi + scrapfellow

A gyerekeimtől sokmindent tanulok, azt gondolom az egész gyereknevelés téma egy nagy tanulás nekünk szülőknek. Azonban nem csak róluk és magunkról tanulunk, hanem tőlük is! Nemrégiben ez a fenti mondat hangzott el az egyik kamaszom szájából. Először csak nevettünk rajta, aztán rájöttem, hogy ez nagyon ott van!

Tegnap óta gondolkozok rajta, hogy megosztom és rögtön lett is apropója.

Amint egy februári blogbejegyzésben írtam idén is jelentkeztem a Hive-ra, az európai bloggerek konferenciájára, amit már nagyon vártam. Szeretek bloggerek között lenni, olyan jó évente egyszer egy hétvégét velük tölteni. Azonos a szakmánk, rengeteg közös témánk van és mindez be van ágyazva egy remek konferenciába, ahol tanulhatok fejlődhetek. A szünetekben, esténként meg ott vannak a kollégák, remek beszélgetések, együttműködések és barátságok alakulnak ki.

Már nagyon vártam ezt a konferenciát, ami rengeteg előkészületet igényel. Először a jegyet szoktam megvenni, aztán jön a repjegy és a szállás. Ezzel koránt sem ér véget a készülődés. Kitalálom az outfitjeimet. Csinos legyen, de mégis a legkisebb bőröndben elférjen, hogy az utazáskor ne vegyen el időt a reptéren a csomagra várakozás. (Ez remek alkalom egy kis vásárlásra is. Mindig veszek valami új dolgot ilyenkor!) Aztán készülök névjegyekkel, kis ajándékokkal. Végignézem az előadók listáját, megnézem a blogjaikat, weboldalaikat. Kiválasztom mely előadásokra ülök be, melyik workshopra jelentkezek!

Szeretek így készülődni, szeretek utazni, tanulni. Ez egyszerre munka és pihenés. Úgy érzem ilyenkor egy kicsit megjutalmazhatom magamat az egész éves munkámért!

Tegnap azonban kaptam egy furcsa levelet. Lemondták a konferenciát! A jegy árát visszafizetik. OK, de mi lesz a repjegyemmel, meg a többivel? Szomorú vagyok, de ez van!

… koronát igazítani és menni tovább!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Csilla

    2016. március 17. @ 19:11

    Átérzem a helyzeted Zsuzsi! Nemrég jelentkeztem egy kézműves pályázatra, valamint a WAMP-ra és mindkét helyről nemleges választ kaptam. Ráadásul még utaltak is rá, hogy nem elég különleges amit csinálok. Ez nagyon lelombozott, mert kb. nullából építem a márkámat, így sokszor az egyszerűbb út helyett az olcsóbb és nehezebbet választom. Na persze a bírálóim ezt nem tudhatják. Szerencsére imádok alkotni, így nem volt kérdés, hogy felállok és megigazítom a koronám. Kívánom, hogy mindenkinek legyen hozzá kellő ereje!:)

  2. 2. panyizsuzsi

    2016. március 17. @ 19:52

    Köszi Csilla! Így tovább!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: