Nem vagyok tökéletes – Ridikül

Tegnap került adásba a Ridikülnek az a műsora, amiben én magam is meghívott vendég voltam. Már nagyon vártam az adást, kíváncsi voltam milyen nézni, hiszen azt már tudtam, milyen benne lenni! Ma reggel tudtam végignézni, mivel nincs TV-nk és a délutánom meg többségében a gyerekekről szól! Igazi élmény volt! Most azonban mégsem erről szeretnék összefoglalót írni, inkább nézzétek meg itt!

ridikul

Inkább magáról a témáról, ami mostanság nagy port kavar!

Sokan az anyaságot és a karriert két, egymással össze nem egyeztethető dolognak látják. Tűz és víz. Két életfeladat, amit nem lehet egyszerre végezni. Én azt gondolom, hogy igenis lehet! DE! Nem mindenkinek kell. Van, akinek az felel meg, ha felneveli a gyerekeit és egyben tartja a családot. Szerintem ez maga egy komoly, erőfeszítéseket igénylő feladat. Ebben semmi kivetni való nincsen! Vannak mások, akik a karrierjüket részesítik előnyben és vagy gyermek nélkül. Ez is egy választás! Végül pedig vannak a magamfajta, energiával nők, akik mindkettőből kérnek egy kicsit. Néhány éve ez még kakukktojásnak számított, azonban egyre inkább elfogadható, sőt már követendő példává válik ez a fajta női lét!

Ebben a blogbejegyzésben nem teszem le a voksomat egyik mellett sem, bár ezt a saját életemben már megtettem! Szerintem a legfontosabb, hogy mindenki a személyes vágyai szerint kiválassza, hogy melyik az az út amin Ő járni szeretne. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön azon az úton előre haladni, ami igazán a Tietek!

Én a kombó megoldást választottam. Nem mondom azt, hogy nekem nehezebb, mint másnak, de könnyebb sem! Nem akarok ennek létjogosultságáról senkit meggyőzni! Ennek az életformának van örömei és nehézségei, ugyanúgy, mint minden másnak.  Nekem így kerek az életem!

Abban viszont nagyon szívesen segítek másnak, hogy hogyan csinálom, hogyan intézem  hétköznapjaimat, a vállalkozásomat. Hiszen miért ne mesélném el, azt ami nálam már működik? Nekem ez az életforma öröm! Eddig is voltak és lesznek erről blogbejegyzések a blogon, azonban mos újraindul a régi elfeledett, de mindig is szeretett oldalam a mákgubó, ahol elmesélem, hogyan valósítottam meg mindezt! Hiszen én egy lány vagyok a szomszédból, aki megcsinálta! A márkámat 9, a vállalkozásomat 7 éve vezetem, elsősorban online területen, nagy sikerrel. Webáruházamban jelenleg több, mint 650 termék található, a műhelyemben 2 részmunkaidős alkalmazott dolgozik, blogomat havonta több, mint 25.000 ember olvassa. Mindezt 4.000 Ft-ból és 4 gyerek mellett értem el!  … most már tudjátok, hogy én sem vagyok tökéletes, de élvezem az életem! Te pedig ugyanúgy megtudod mindezt valósítani! Olvassatok és kérdezzetek a mákgubón!

ridikul-zsuzsi

A Ridikül stábjának meg külön gratulálok! Nem először szerepelek, több tévéfelvételen jártam már, . Ez a mostani azonban külön élmény volt számomra. Ilyen professzionális csapattal még sohasem találkoztam! Már az előkészítés során is megmutatkozott ez a precizitás: előinterjú, ruha egyeztetése, sőt még a parkolásra is kitért a gyártásvezető! Ottlétem alatt saját öltözőt kaptam, profi fodrász és sminkes kezei készítettek elő az előadásra. Mindig pontosan tudni lehetett, mikor hova kell menni, mi lesz a feladat! Gabi hihetetlenül felkészült volt a témában! A sablonkérdéseket félretéve érdekeseket, mások számára is hasznosakat kérdezett, mindezt humorral és sok nevetéssel.

Köszönöm, hogy ott lehettem!

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...5 hozzászólás van eddig

 1. 1. Mamka

  2016. január 18. @ 14:59

  Szia!

  Szeretem ezt a műsort ,99 százalékban nagyon érdekes és humoros és komoly egyben.
  Néztem és egyszercsak: jé! Ő a Panyizsuzsi! Férjem: ismered?
  A netről-én.:)
  Jó volt látni .:)

 2. 2. rschwarz

  2016. január 18. @ 17:27

  Azt gondolom, hogy szerencsés vagy, mert kaptál tálentumot és kaptál az élettől lehetőséget és erőt is, hogy a tálentumodat kibontakoztathasd. Biztosan nem könnyű az út odáig, hogy mi az amit az ember szeret és tud is csinálni gyerekek mellett is, és meg is lehet belőle élni. A hab a tortán pedig, hogy azért biztosan van valaki, aki támogat, a szorult helyzetben biztatást ad, inspirál.
  Folyamatosan olvasom a blogot, és abszolút egy pozitív személyiségű ember vagy, de ez a képernyőről is átjött a műsorban.
  Sok ilyen életút és történet kellene, mint a Tiéd!

 3. 3. panyizsuzsi

  2016. január 18. @ 21:32

  Köszi Mamka! Kedves vagy!

  Kedves rschwarz!
  Igazad van, sok minden jött kívülről, de azt gondolom pontosan ugyanennyi jön másnak is. Észre kell venni, élni kell vele. Mindemellett meg nagyon sokat dolgozni és tanulni!
  Ez nem sülgalamb és bárki reptetheti azt a galambot!
  Anno 4.000 Ft-ból kezdtem és mindig annyit fejlődtem, amennyit megtermeltem! Nem áll mögöttem gazdag férj, anyagilag támogató család!
  4 éven át dolgoztam hajnali 2 óráig!
  A vállalkozás legnagyobb hátrányából, hogy nem tudok kimozdulni a kicsi gyerekektől, kényszerből elindultam online. Ma ez a legnagyobb előnye a vállalkozásomnak!
  Én mindig, minden esetben azt gondolom, hogy olyan nincs, hogy valami nincs vagy nem elérhető az a kérdés, hogy ha a jelenlegi ismereteink, tudásunk, anyagi helyzetünk alapján nem, akkor hogyan igen? Én a mai napig így gondolkozok! Gondolkozzatok Ti is így és minden menni fog!

 4. 4. Kati

  2016. január 19. @ 18:37

  Szia Zsuzsi!
  Annyira szép vagy ezen a képen, hogy csak ámulok! Majd meg is hallgatom, ha ráérek!

 5. 5. panyizsuzsi

  2016. január 22. @ 13:45

  Köszönöm Kati!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: