Nico Rosberg backgammon táblája

Az utóbbi időben kevesebbet blogoltam, de ennek komoly megrendelések voltak az okai. Úgy gondoltam, hogy ezekről nem fogok előre írni, csak akkor, ha már elkészültek. Az első ilyen megrendelés egy rendezvényszervező cégtől érkezett és  rajtuk keresztül egy híres embernek kellett dolgoznom.

Múlt héten az Allianz vendégeként Magyarországon járt Nico Rosberg, autóversenyző. Ebből az apropóból szerette volna a biztosító társaság megajándékozni az F1-es pilótát. Egyetlen kérésük volt, hogy a paprika füzér, tokaji, téliszalámi hármasnál valami kreatívabb, egyedibb ajándékot találjanak ki. Nico kedvenc játéka a backgammon így jött az ötlet, hogy egy backgammon táblát kapjon ajándékba.

Miután a vázlatokat leadtam, az Allianz engem választott a játék elkészítésére. A tábla és a csomagolás legyártására bő egy hetem maradt, ami nagyon feszített, különösen ha az ember valami különösen szépet szeretne alkotni. Én csak szép és minőségi munkát szeretek a kezemből kiadni, így nagyon izgultam. A tábla egy stilizált, magyar hímzésmintákkal homokfúvott üveg lapból készült. Ehhez fehér és két bábukat választottunk, ami a szponzor színeit reprezentálta. A munka az átadás előtt bő 12 órával készült el. Nagy kő esett le a szívemről, mikor átadtam a megrendelőnek, de egy kicsi izgalom mégis maradt bennem. Mint a hétvégén megtudtam, Nico nagyon örült a játéknak és a megrendelők is elégedettek voltak. Most már végleg leesett a nagy kő!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...9 hozzászólás van eddig

 1. 1. Orsi

  2009. november 23. @ 16:00

  Nagyon klassz lett Zsuzsi, gratulálok! :-)

 2. 2. fércművek

  2009. november 23. @ 16:46

  Ez aztán álom megrendelés. Minden terhével együtt. :)

 3. 3. vattacukorhajú mónika

  2009. november 23. @ 17:15

  huh..az ilyen megfeszített tempó inspirálhat is és le is blokkolhat tőle az ember:)
  szuper lett a tábla, gratulálok!

 4. 4. krisztallit

  2009. november 23. @ 20:14

  De kár, nem láthattam élőben, képről is szép nagyon! Amúgy is szerintem ezek a – meg ne sértődj- üvegkavicsok játékra termettek, olyan kellemes érzés kézbe venni őket Én nagy híve vagyok a személyre szóló ajándékoknak.

 5. 5. Violini

  2009. november 23. @ 21:48

  Hát ez igazán és minden szempontból nagyszerű és gyönyörű, gratulálok!

 6. 6. davir

  2009. november 23. @ 22:07

  Szerintem is remekül sikerült, gratulálok hozzá! Én is arra gondoltam, mint Krisztallit, hogy ezeket a “köveket” nagyon jó kézbefogni, morzsolgatni. Jó, hogy sikerült időre. :)

 7. 7. Bognár Koppány

  2009. november 26. @ 17:30

  Nagyon tetszik. Kérdésem is lenne, a tábla sarkaiba van üveg távtartó vagy csak úgy képzelem? Ha van, akkor kemencébe lett rá olvasztva?

 8. 8. panyizsuzsi

  2009. november 27. @ 12:45

  Nincs benne távtartó!

 9. 9. Éva

  2009. november 27. @ 20:05

  Gratulálok, szép lett! Jók ezek a katarzisok nagyon.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: