Nyomtatható tervezőnaptár lapok INGYEN!

Szeptember óta vezetem a tervezőnaptáramat! Instagramon rendszeresem megosztom a heti nézetemet, megmutatom, hogyan dekorálom ki a naptárlapjaimat dekortapaszokkal, matricákkal és PL (Project Life) kártyákkal. (Hamarosan pecséteket is tervezek használni!) Mivel a programjaimat eddig is remekül tudtam tervezni a Google naptáramban, számomra nem az időbeosztás tervezése a fő cél hanem a feladatoké. Ugyanis hajlamos vagyok egy napra kétszer, háromszor annyi feladatot betervezni, mint ami reális lenne! Mióta a tervezőnaptáramat vezetem és a tennivalók listámon napi 5-6 feladat fér el, sokkal jobban be tudom osztani az időmet és a dolgaim is jobban haladnak. Nálam a funkció mellett kiemelt szerepet kap a naptár esztétikája. Mint láthatod, én elsősorban a feladatokra, listákra és a naptár dekorálásra koncentrálok, azonban ha a kreatív kalendáriumnak inkább a funkcionális része érdekel, akkor azt Via és Gigi Kreatív Kalendárium tanfolyamán tudod megtanulni!

Mikor naptárazni kezdtem rengeteg A5-ös naptárbelsőt átnéztem, hogy melyik lenne számomra a legideálisabb! Mindenképpen függőleges beosztásút szerettem volna, mert ez a legjobban matricázható, dekorálható elrendezés. Ugyanezért nem szerettem volna, ha a napok részekre vannak osztva vagy vonalazva vannak. Teljesen szabad kezet akartam hagyni, hiszen minden napom más, mindig másra van szükségem és ezt szeretem magam alakítani! Mivel az amerikai naptárak nagy része vasárnappal kezdi a hetet, ezt abszolút kilőttem! Végül találtam egy dátum nélküli verziót, amit az elmúlt negyedévben használtam. Azonban az mindig zavart benne, hogy angolul vannak benne a napok és TO-DO lista van a szélén.

Tervatonaptar lap magyarul

Döntöttem, nekem saját naptárra van szükségem! Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján terveztem egy saját, magyar verziót, amit most veletek is megosztok! Ebben a hétköznapok hosszú hasábok, míg a hétvégék kicsi négyzetek. Az oldal szélén van egy TEDD MEG! lista, ahova azokat a feladataimat írom be, amiknek nincs külön idő elhatárolva, de meg kell őket tenni. Ide írom, ha egy e-mailre kell válaszolnom, valakit fel kell hívnom, vagy olyan feladatok, amelyek nem túl sürgősek, de ha van időm, akkor jó lenne őket elvégezni. Ha elkészültek egy pipát kapnak, ha nem, akkor átvezetem őket a következő hétre és melléjük rajzolok egy kicsi nyilat, hogy tudjam, gondoltam rájuk és újra a helyükön vannak! A lista neve nem véletlenül alakult ki. A feladatok vagy teendők az egy szükséges rossz, míg egy felszólítás arra ösztönöz, hogy csináljam meg!

Most megosztom ezt a naptárat veletek! Bárki letöltheti az én dátumozatlan magyar naptáramat és magának dekorálhatja. Én már az év végén kinyomtattam mind az 52 hetet, de mindig csak egy két hetet dekorálok előre. Először a színeket és a washikat választom ki, majd minden nap mellé beragasztom a dátummatricát. Ezek után jönnek a matricák, rajzok és feliratok. Tökéletes megoldás!

Tervatonaptar lap magyarul

Biztos vagyok benne, hogy Neked is jól fognak jönni ezek a naptárlapok! Mielőtt a letöltés gombra kattintanál elmesélem, hogyan nyomtasd ki a naptárad lapjait! A heti nézet egy hetet tartalmaz és a méretet pontosan A4, így elvileg otthon is ki tudod nyomtatni. Nekem azonban az a tapasztalatom, hogy az otthoni nyomtató egy kicsit ferdén húzza be a lapokat, így a dekortapaszoknak fentartott margó ferde lesz. Javaslom, hogy küld el a filet a legközelebbi digitális nyomdába és kérd meg őket, hogy nyomtassák ki, kétoldalasan!

Nyomtatáshoz semmiképpen ne a legolcsóbb, legvékonyabb másolópapírt használd! Ezzel sok gondod lenne. A lyukasztásnál kiszakad, szamárfülesedik, a tollad, pecsétjeid is könnyen átütnek rajta! Azonban ha 120g-os papírt használsz, akkor mindezektől megkíméled magad és egy igazán jó minőségű tartós naptárad lesz! Ha így elkészültek a naptárlapjaid, akkor ezek után már csak ketté kell vágnod őket, lyukasztanod és kezdődhet a naptárdíszítési móka! Benne vagy? Akkor nincs más dolgod, csak kattints a letöltés gombra iratkozz fel a hírlevelemre és azonnal nyomtathatod is a saját naptáradat!

*keresztnév:
*email:
*adatvedelem:
*biztonsági kód:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...8 hozzászólás van eddig

 1. 1. Brigi

  2016. január 03. @ 19:12

  Szuper! nagyon kedves tőled, hogy megosztottad! sajnos nekem Personal méretű Filofaxom van, így nem tudom használni, de már elkészítettem a sajátomat én is. ;) Féltem, hogy túl kicsi a dekoráláshoz, de megoldottam, hamarosan megmutatom, ha érdekel.

  Boldog új évet! Kreatív és örömteli alkotást kívánok úgy a munkádhoz, mint a hobbidhoz!

 2. 2. Kovács Ági

  2016. január 03. @ 21:14

  Kedves PZS! Szeretem, ha valaki büszke arra, amit létrehoz, s ezt nem sajnálja megosztani másokkal, nagyon szépen köszönjük.
  Szintén filofaxot használok, így Brigi saját alkotására is kíváncsi lennék.
  Sikeres, boldog alkotó Új Évet kívánok: Ági

 3. 3. panyizsuzsi

  2016. január 03. @ 21:43

  Kedves Brigi és Ági!
  Köszönöm a kedves hozzászólásokat és kíváncsian várom Brigi lapjait!

 4. 4. momwithfive

  2016. január 04. @ 11:55

  Szia Zsuzsi!
  Milyen nyomdában nyomtattatod ki? Ahol én eddig próbálkoztam, azt mondták, hogy 5000 forint alatt szóba se állnak velem. Pedig már nagyon ki szeretném nyomtatni.

 5. 5. panyizsuzsi

  2016. január 04. @ 12:55

  Digitális nyomdában! Ez egy helyi kis nyomda, ahol kinyomtatnak, lefénymásolnak akár 1 oldalt is! Próbáld meg fénymásolóban?!

 6. 6. Brigi

  2016. január 07. @ 16:02

  A naptáramról már olvashattok nálam. Szeretettel várlak benneteket! :)

 7. 7. panyizsuzsi

  2016. január 08. @ 10:32

  Brigi! Csodás lett a naptárad!

 8. 8. Baranyi Józsefné

  2017. február 08. @ 06:32

  Kedves Zsuzsi!

  Mit rontok el, nem tudom letólteni a naptár oldalt, és akkor sem tudtam, amikor feliratkoztam.

  Segítesz?

  Üdv. Marika

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: