Óriási akció panyizsuzsinál

Itt a tavasz. Változik a ruhatárunk és változnak a kiegészítőink is. A legjobb alkalom, hogy beszerezz magadnak néhány új panyizsuzsi ékszert! Rengeteget gondolkoztunk rajta, hogy mivel tegyük könnyebbé a húsvéti vásárlást. Kétféle különlegességet találtunk ki!

Most mi ajándékozunk: az első 5 vásárló, aki 20.000 Ft feletti összegért rendel a webshopban, cca. 9.000 Ft értékű PIXIBAG meglepetés kozmetikai csomagot kap ajándékba.  Ha erről lemaradnál, ugyanezen az akcióban minden 10.000 Ft feletti megrendelés mellé ajándékba egy pár 3.500 Ft értékű panyizsuzsi DROP fülbevalót küldünk már most, az ékszer hivatalos bemutatója előtt! Legyen ragyogó a tavaszod, válogass a webshopban!

A Pénztár menüpontban, az Üzenet panyizsuzsinak mezőbe mindenképpen írd meg nekünk, melyik a képen látható színek közül a kedvenced. (Frissítés! Ezekből a színekből tudsz választani: fekete, fehér, sötét szürke, sárga, indigókék, rózsaszín, piros, borsó, menta, türkiz)

vasarolj_most_gomb-real_pink

pixibag

A háromtagú PIXI család hazánk 1. beauty-box szolgáltatása. Ha szereted az újdonságokat, kíváncsi és kísérletezőkedvű vagy a kozmetikumok terén, akkor szeretni fogod a PIXIBOX-ot, a PIXIBAG-et és a PURE dobozt! (Én magam 2015-től, nem csak megrendelem, hanem elő is fizettem a PIXIBOX-ot!) Csodás kis csomagok tartalma mindig meglepetés és mindig más-más összeállítást tartalmaz, ami lehet arc-, test-, köröm-, hajápoló, smink és parfüm. Az egy vagy több teljes kiszerelésű termék mellett legalább négy miniterméket, vagy termékmintát is kipróbálhatsz kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő márkáktól.

A közös panyizsuzsi-PIXIBOX akciónkban most ezt a kozmetikumokkal teletömött PIXIBAG-et küldjük el Neked, ha az első 5 vásárló közt vagy, aki 20.000 Ft feletti értékben vásárol ékszert a panyizsuzsi webshopban!

vasarolj_most_gomb-real_pink

drop

A színes DROP fülbevalók formáját az esőcseppek ihlették, azonban ezek az ékszerek nem csupán cseppek a tengerben, hanem egyedi és kifinomult ékszerek. Minden fülbevaló a végső formáját gondos kézi csiszolással nyeri, színeiben pedig a tavasz és a vitalitás csillog. Egy csepp ragyogás, ami egy csepp boldogság.

A DROP fülbevaló hamarosan a 10 legnépszerűbb panyizsuzsi színben kapható.

vasarolj_most_gomb-real_pink

A kedvezmény kizárólag a webshopban érvényesíthető 2015.04.01-én éjfélig, más kedvezménnyelössze nem vonható, valamint utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. Magdi

  2015. március 27. @ 22:04

  Zsuzsi, melyik az a 10 szin pontosan? hogyan tudom az ajándék DROP fülbevaló színét kiválasztani?

 2. 2. panyizsuzsi

  2015. március 28. @ 05:53

  Íme a színek: fekete, fehér, sötét szürke, sárga, indigókék, rózsaszín, piros, borsó, menta, türkiz.

 3. 3. Andi

  2015. március 29. @ 19:06

  mikor derül ki hogy nyertem e pixibag-et? Nagyon hamar rendeltem, remélem benne voltam az első 5-ben.

 4. 4. panyizsuzsi

  2015. március 29. @ 21:08

  Kedves Andi! Benne vagy és még van is csomagunk, szóval, aki eddig hezitált, ne késlekedjen!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: