Péntek 13 – drazsé fülbevaló 13 Ft-ért!

Karafiáth Orsolya tíz arca

Ismered a Nagy Mesternőt, a hiedelmek és babonák asszonyát, a Cigánykártya szerzőjét?

Kis hazánk ún. média- és közéleti jelensége egy személyben költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő, előadóművész, és mindenek előtt DÍVA. A kultúrdémon erős, karakteres személyisége ihlette panyizsuzsi gyűrűkollekció teljes sorozata idén tavasszal debütált: a WAMPon tíz féle színben pompázott a 3,5 cm átmérőjű ékszer, mely domináns nőknek (de nem domináknak!) készült.
Ez az a 2011-es panyizsuzsi kollekció, ami már a születése előtt élő legendává vált, hiszen a vörös, a türkiz, a sötét és világos szürke, a sárga és a narancs, valamint a lila, a fekete, a borsózöld, a levendula lila színű ékszerek valójában ihletőjük személyiségének egy-egy markáns oldalát képviselik.

Ahogy a Nulltündér című versében is ír erről:

… s a mindig másmilyen most egyszínű.
Akár a lég – alakja változása…
Riadt és rebbenékeny. Összerezdül,
eltűnő testét zaj, a fény ha bántja. Ruhája ránca nyár, gyűrött románc,
hajába kócolódott minden este.
Letört körmöcskéjéből furcsa félhold;
testét a hőség lassan áterezte.

2011. május 13-án, pénteken panyizsuzsi a Nagy Mesternő segítségével dacol a babonákkal, ősi hiedelmekkel és a balszerencse legendájával!
Mindazok, akik maguk mögött hagyják a baljós gondolatokat és ezen a napon bármilyen színű panyizsuzsi Karafiáth-gyűrűt rendelnek a webshopban, 13 Ft-ért rendelhetnek panyizsuzsi drazsé fülbevalót a gyűrűhöz passzoló színben! A  gyűrű mellé vásárold meg a a Péntek 13 nevű terméket!

Ugye, hogy nem is olyan rossz szám a 13?
Irány a webshop, induljon a színválasztás! >

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: