Pinterest, ettől jó kedved lesz!

Van egy weboldal, egy virtuális parafatábla, ahol a neten talált képeidet tudod kitűzni és tablókra rendezni. Én tavaly lettem ennek a “csodakép” közösségnek a tagja. Akkor Magyarországon még nem sokan használták. Most néhány hete mindenki erről cikkez, de többnyire technikai szempontból elemzik. Gondoltam én is írok róla nektek.  Nőies szempontok alapján.

Minden nő szeret szép dolgokra tárgyakra rácsodálkozni. Egy szép ruha, egy jó ötlet a gyerekszoba átalakításához, egy remek torta dekoráció vagy egy csodás ékszer. Képzeld el, hogy van egy óriási falad, ahol megannyi tematikus parafatábla van csodás rajzszögekkel. És üres! Arra vár, hogy megtöltsd, a kedvenc képeidet megőrizd rajta. Mert amikor végleg eldöntöd, hogy levágatod a hajadat, akkor már nem fogod megtalálni azt a weboldalt ahol az a bizonyos frizura volt.

pinterest

A Pinterest egy ilyen óriási parafatábla fal. Egy gombnyomás, majd kiválasztod a tábládat, amelyikre a képet fel szeretnéd tűzni és írsz mellé egy megjegyzést ami, neked vagy másnak fontos lehet. PIN IT és kész. Máris a megfelelő táblára felkerült a számodra kedves kép! Képeket nem csak a netről gyűjthetsz, hanem a barátaid képei közül is szemezgethetsz. Pinteresten van lehetőség követni másokat, akinek a képeire kíváncsi vagy.

Kérj meghívót Te is a Pinterest főoldalán és csatlakozz a csapathoz! Gyűjtsd össze kedvenc képeidet a neten. A panyizsuzsi blogon minden egyes bejegyzés alatt láthatod a pinterest gombot. Ha mát tag vagy, klikkelj rá, választ ki melyik képet szeretnéd megosztani és írd le néhány szóban, hogy mi is van a képen. PIN és kész! Ha látni szeretnéd az én képeimet, akkor kattints ide és kövess!

képek forrása: pinterest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. KOI

  2012. február 28. @ 21:12

  Szeretem én is az ötlettáblákat :] Követlek, sőt fel is szúrtam egy képed :]

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. február 28. @ 21:21

  Köszi!

 3. 3. Bimbo

  2013. február 07. @ 20:29

  Van már magyar megfelelője is a Notex. Bár még nem annyira ismert, mert csak most indult. :)

 4. 4. panyizsuzsi

  2013. február 09. @ 21:59

  Bizony és ott a bigin.hu is!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: