Rajzolok és alkotok!

A héten még nem írtam egyetlen blogbejegyzést. Ennek nem a lustaság az oka. Dolgozok és nem keveset. Élvezem! Ősz óta van egy asszisztensem, Eszter, (akivel többen már leveleztetek is). Ő átvette tőlem az adminisztráció és a csomagküldés oroszlán részét. Én a felszabadult időmben alkotok. A Steve Jobs kollekcióm nemrég jött ki, de már újabbakat tervezek. Most két ékszercsaládon dolgozok és holnap megyek tárgyalni egy harmadikról.

Akik a facebookon követnek tudják nyár elején remek filctollakat szereztem be. Igazán izgalmas dolog filctollal rajzolni. Egy-két vonás, lágyan suhan a papíron a filc feje. Kész! Ott a megváltoztathatatlan és kitörölhetetlen gondolat papírba égetve. A színek egyszerre vibrálnak és harmonizálnak.

Mikor tervezek az ékszereim először gondolatban születnek meg, egy hangulat egy enteriőr, egy ruha vagy éppen egy színkombináció jut az eszembe. Ezek után veszem elő a papírt és a csodás filceimet. Színek egyvelegét vetem papírra, ekkor keresek nekik formát. Majd tovább ízlelgetem őket. Változtatok, finomítok: fűszerezek. Mikor már úgy érzem, hogy minden a helyén van és minden tökéletes, következik az ALKOTÁS. Elkészítem a mintadarabot!

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. andrea

  2011. november 10. @ 10:49

  ne haragudj a véleményemért, de mikor lépsz már ki ebből az egy csík-két csík dizájnból?
  kollekciók nevei mindig olyan fantáziadúsak, de aztán rákattintva mindig csak azt konstatálom,h a csíkok színe változott….

 2. 2. panyizsuzsi

  2011. november 10. @ 14:57

  Mit szeretnél látni? :-)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: