Sikerült! Megcsináltam!

Az évkezdő blogbejegyzéseimben minden évben a terveimről írok, fontosnak tartom leírni őket magamnak és megosztani veletek. Az írott szó, gondolat kötelezettség és könnyebben valóra válik. Sosem felejtem el azt az évet, amikor nagyon merész dolgokat írtam le. A végén hozzá is tettem, hogy ok, de ez itt 2009 és Magyarország. … és láss csodát az álmaim valóra váltak. Tavaly nem mertem sokat ígérni: új ékszerekről írtam és kicsit titokzatosan arról, hogy a WAMP helyett több és más helyeken találkozhattok majd a panyizsuzsi ékszerekkel.

Buék 2014

Íme, ez valósult meg az álmokból:

Januárban a MONO+ kollekció az év színével, smaragdzölddel gyarapodott.

Februárban elkészültek a saját tervezésű medál akasztóim, panyizsuzsi aláírással.

Áprilisban elkészült Lengyel Zsuzsival közös kollekciónk, az Intuició, melynek kedvenc darabja a végtelenül variálható DUO karkötő!

Májusban Berlinben jártam a The Hive blogkonferencián. Már nagyon régen vágytam egy európai blogkonferenciára. Még pocakomban a babával elhatároztam, hogy én ide elmegyek. Sikerült a férjemmel és a hat hónapos babával megoldani a részvételt. A konferencia óriási élmény volt a számomra!

Júniusban megjelent a hosszú fragil lánc.

Júliusban elkészültek az aláírásommal “fémjelzett” sajátmárkás gyűrűjeim. Egy nagy megrendelést kaptunk a BudapestBanktól, ami még ebben a hónapban be is fejeztünk. Aztán új asszisztensem is lett!

Augusztusban bloggertalálkozót szerveztem és sokat dolgoztunk a pincénken.

Szeptemberben elindítottam a 3 gyereket az iskolába. A legnagyobb döntős volt a Nemzeti Vágtán és elindult a Design Hét, ahol ismételten 10 nőt mutattam be a blogon, interjúval, műhelyfotókkal és természetesen egy-egy alkotásukat is meg lehetett nyerni. Még ebben a hónapban megjelent a Kapsula kollekció.

Októberben elkészült a Twiggy kollekció és a Kemenes Vulkánpark Múzeum pályázatára készítettem egy Vulkán kollekciót, amit a múzeum beválogatott az ajándékboltjának a kínálatába.

November az egyik legtermékenyebb hónap volt. A rövid fragil láncok a hónap első napjaiban jelentek meg. A Budapest térképes selyemsál a webshopba került panyizsuzsi sálgyűrűkkel és a pink MONO+ kollekció medáljai, gyűrűi és mandzsettái is ekkortól kaphatók!

logo-evolution

Decemberben a panyizsuzsi 6 éves lett és új arculatot kapott. Nekem ez azért nagy boldogság, mert a legtöbb kis cég ennyi idő alatt pont tönkre megy, miközben a panyizsuzsi él és virul, sőt, fejlődik! Az arculat nekem volt fontos. A napokban olvastam Erin blogbejegyzését, arról, hogy hogyan építhetne Ő maga köré egy márkát, ha Ő maga is folyamatosan változik. Totálisan egyetértek vele. Az első logomat én rajzoltam, szerettem, de egy idő után azt éreztem nem elég professzionális. Amikor a régi logómat megtervezte a grafikus, akkor az tökéletesen én voltam és teljes mértékben azonosulni tudtam vele. Azonban azóta eltelt néhány év. Változtam én és változtak az ékszerek is. És ezekhez az új gondolatokhoz egy új szimbólum, egy új logo kellett. Most újra összhangban vagyunk: az ékszerek, a logo és én.

Amit év elején ígértem megvalósult. Készült megannyi ékszerkollekció és az Aron Design Store panyizsuzsi márkabolt lett, ahol a webshoppal azonos áron tudjátok megvásárolni majdnem az összes panyizsuzsi ékszert!

Happy New Year 2014

A 2013-at egy kicsi babával a karjaimban kezdtem. Féltem attól, hogy egy babával hogy tudom megtalálni az egyensúlyt a munka és a család, a baba között. A születésekor egy csodálatos dadát találtunk, aki már nem csak a babával bánik remekül, hanem most már a háztartásban is napi szinten segíti az életünket. Hálás vagyok Neki, mert nélküle nem sikerülhetett volna mindez!

Egyszóval: sikerült és ez hihetetlen jó érzéssel tölt el! Megcsináltam és nem is akárhogy. 2013-ban a panyizsuzsi óriási fejlődésen ment keresztül. Erre ma érdemes lesz pezsgőt bontani!

És köszönöm Nektek, akik most olvassátok ezt a blogbejegyzést, akik hozzászóltok a posztjaimhoz, likoltok a facebookon és az instagramon, akik szeretitek és viselitek az ékszereimet!

Köszönöm 2013-at!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

 1. 1. Nagy Kata

  2013. december 31. @ 15:00

  Kedves Zsuzsi!

  Gratulálok a 2013-ban elért sikereidhez is! Szívből kívánom, hogy a következő éved is legyen legalább ennyire sikeres és bőséges Életed minden területén!

  Engedd meg, hogy ezúton kívánjak egészségben, szeretetben, eredményekben gazdag nagyon boldog Új Évet Neked és Szeretteidnek!

  Szeretettel üdvözöllek,

  Nagy Kata

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: