Szia szeptember!

hello_szeptember2014 Te jó ég! Megint elseje van. Pedig tudtam, mert a gyerekek visszamentek az iskolába. Készültem is rá, de a nagy készülődésben majdnem elfelejtettem, hogy ide is írjak valamit. Ugyanis nálunk most extra nagy felhajtás volt: a fiam kollégiumba ment. Előtte két hónapra elutazott, majd alig 3 nap itthonlét után ismét elment. Nem mondom, hogy nem hiányzik…

Tegnap voltunk az évnyitóján, a kajára panaszkodott. Este hazajöttem és sütni-főzni kezdtem. Ma és azt hiszem mától minden héten megy a pakk. Új életforma ez nekem is. Hát erről szól ez a fotó!

Az augusztus csodás volt. Nyaralás. Balaton-Felvidék. Füred. Vitorlázás. Tűzön főzés. Piacok. Mindez a fentiek miatt már oly messzinek tűnik.

Mindeközben nagyon vártam már ezt a mai napot. A panyizsuzsi most hihetetlenül izgalmas. Bár az utóbbi időben nem sokat írtam ide, ez nem hanyagságból van. Dolgozok. Nagy és új dolgok, új kollekciók vannak készülőben! Sokszor azt szeretném, ha egy napom néhány órával hosszabb lenne, mert annyi érdekes és fontos feladat van most. Óriási kihívás ezeket időben is összehangolni, de én szeretem a nagy feladatokat. Állandóan jár az agyam és mindig velem van legalább egy füzet, amibe a gondolataimat, vagy akár csak egy szót le tudok írni. Az ötletek ugyanis sosem csendben, ülve születnek. Sokszor a napi jövés-menés, főzés vagy éppen vezetés közben érnek. Időnként leülök és fejben vagy papíron rendezem ezeket a gondolatokat. Szintetizálok. Aztán listákat írok a különböző részfeladatokról. Most éppen itt tartok. Innen kell a csend és a nyugalom. Kidolgozni és végigvinni mindezt a sok jót.

Pont jókor jöttél: szeretlek szeptember!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: