Színházi Világnap

Ezen a napon világszerte a színházművészetet ünneplik 1961 óta, s ez alkalomból számos különleges kulturális eseményt szerveznek a világ különböző pontjain. 1978-tól minden évben felolvassák a világ összes színházának előadása előtt az adott év ünnepi üzenetét is. A Színházi
Világnapi Üzenetet minden évben egy kiemelkedő színházi ember fogalmazza meg; az első világnapra Jean Cocteau írt ünnepi köszöntőt, az évek folyamán pedig további nagy nevek csatlakoztak az üzenetírókhoz.


A panyizsuzsi Piaf és Fahrenheit kollekciók ihletője, a Bárka Színház ezen a napon változatos programmal várja a színházszerető érdeklődőket! Többek között lesz Bárka Bazár és színészvetélkedők, valamint kulisszajárás és emlékfotózás. A különleges napot egy Pirandello-előadás és esti tánczene zárja majd.

A Színházi Világnap alkalmából kizárólag ezen a napon a panyizsuzsi webshopban 25% kedvezménnyel vásárolhatók meg a két színházi ékszerkollekció sikerdarabjai: az Edith Piaf gyűrű, medál, öv és szett, valamint a Fahrenheit gyűrű, medál és szett.

A kedvezmény érvényesítéséhez a kedvezménykód mezőbe írd  a “0327″ szót és klikkelj  az OK gombra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: