Szivárvány színű zsúr

Nem szoktam blogbejegyzéseket írni a családtagjaimról vagy az életünkről. Most kivételt teszek. Ennek oka, a közös pont a színek, pontosabban a szivárvány színei.

A legkisebbem most lett 5 éves és ennek alkalmára zsúrt szerveztem neki. A már tavaly elkezdett és bevált módon idén is tematikus délutánt teveztem. Ehhez kerestem témát, mikor a szivárvány zsúrra bukkantam a One Charming Party oldalán. Legjobban a szivárvány színekben pompázó torta tetszett meg.

Aztán gyorsan nekifogtam kinyomtatható, szivárványos party dekor készlet után böngészni. Szép választékot találtam az etsy-n 1.500 és 12.000 Ft között, de a mygrafico oldalt is érdemes végigböngészni, mert itt igazán kedvezőáron találni nyomatható zsúrtémákat. Meghívónak a 14west grafikáját választottam. A meghívóra nem kértem szöveget, hanem magam csináltam meg. (Szerintem így egyszerűbb, mint elmagyarázni a hosszú és rövid “ű” közti különbséget egy angol-ajkú grafikusnak)

Ezek után a gyerekekkel kivágtuk a zászlófüzér zászlóit, a muffin kosarakat és a muffinba szúrható díszeket. Ezeken kívül voltak az üvegcímkék. Tavaly óta nem dobozos rostos üdítőt veszek, mert a poharak egy zsúron úgyis feldőlnek. Mindenki kap egy üveg sportkupakos KUBU-t, aminek a címkéjét leszedjük és helyette a zsúr témájához illeszkedő névre – kisebbeknél jelre – szóló üvegcímkékkel látjuk el őket. Mondanom sem kell, ennek volt a legnagyobb sikere. Volt olyan kislány, aki megkérdezte, hogy hazaviheti-e?

Az ételeket nem bonyolítottam túl. Volt ropi, muffin és egy szivárványszín torta. Az asztalt egy türkiz asztalterítővel terítettem és erre került a sok színes nyalánkság. Így nézett ki, ahogy itt a fotókon:

Persze a fő attrakció a szivárványszínű torta volt, de ez megér egy külön bejegyzést. Erről holnap írok részletesen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Kereki Kriszta

  2012. április 25. @ 11:19

  Ez nem ér!
  Kérem a tortát!!!!
  Jövő héten mi is bulit tartunk, jöhetnek még ötletek ;)
  Szivárványos játékok nincsenek véletlenül? :D

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. április 25. @ 11:34

  Káposztás és szobros játék volt!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: