Szüreti Gasztro MUSTra – Szentendre

Szentendre belvárosában szüreti felvonulás és mulatság dínom-dánom kifulladásig!

Különleges szüreti menükkel várják a szüreti felvonulás napján szeptember 26-án szombaton a Szentendrére látogató vendégeket az éttermek kávézók. Hogy melyik vendéglátóhely milyen finomsággal készül ebből az alkalomból, azt az alábbiakban olvashatja, a folyamatosan bővülő menüválasztékról a itt tájékozódhat.

A felvonulás a Dézsma utcából a Szőlősgazdák keresztjétől 15.00 órakor indul végigvonul a Bogdányi utcán, a Duna korzón és egészen a Dunaparti Művelődési Házig tart, útközben számos programmal megspékelve. Részletes program a lap alján.

A mulatságot pedig mindenki “tudományosan” is megalapozhatja a Szentendrei Kistérségi Ipartestületnél, ahol délelőtt 10 órától Horváth Tamás somelier (a Chez Nicolas Étterem tulajdonosa), tart előadást a borkultúráról. És odafigyelni is érdemes lesz, ugyanis az előadás utáni kvízen értékes nyereményeket lehet nyerni. (Szüreti vacsora meghívásokat a programban résztvevő éttermektől, különleges borokat, szakácskönyveket, divatos női táskkat…) Ráadásul a részvétel mindenki számára díjmentes!

Borkultúráról előadás és kvízjáték az Ipartestületnél

2009.szeptember 26.-án szombaton 10 órai kezdettel a Szentendrei Kistérségi Ipartestület CÉH Galéria termében
(2000 Szentendre, Bercsényi utca 3) Horváth Tamás somelier előadást tart a borkultúráról. Az előadás után kvíz vetélkedőt tartunk, értékes nyereményekkel. Az előadáson és a vetélkedőn való részvétel mindenki számára díjmentes!

Szüreti felvonulás programja:

2009. szeptember 26-án szombaton 15.00 órai kezdettel a szüreti menet a Dézsma utcából az Orbán kereszttől indul, a FILIBILI népdalkör műsorával. A menet végigvonul a Bogdányi utcán, a Lázár cár térre érkezve az AGY Tanoda diákjainak néptánc együttese lép fel, táncukat a Dunacúg Együttes kíséri. A Duna-korzón folytatódik a felvonulás majd a Dunaparti Művelődési Ház elé érkezve a menetet a Csobánkai nyugdijas tánccsoport műsora zárja, és a HEMO Mediterrán zenekara vidám zenével fogadja.
18.00 tól szüreti mulatság „dínom-dánom” kifulladásig a Napközi Konyha Étteremben 2000 Szentendre, Bajcsy Zsilinszky utca 6. Támogató jegyek: táncházra: 1000 Ft, vacsorás táncház támogató jegy: 2000 Ft

Tovább az éttermek menüvlasztékára és programjára!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: