Tartja magát a lila és jön a kék, avagy színtrendek 2009 tavasz-nyár

2009 tavasz-nyár

2009 tavasz-nyár

Múlt hétvégén színmustrát tartottam az egyik nagy plázában. Nem árt tudni, hogy az ember mihez is készít ékszereket.

Megállapítottam, hogy a lila továbbra is tartja magát, hihetetlen. Már lassan egy éve van a divatban lila köd. Bármely divat magazint megnézel egy lila összeállítást tuti találsz benne. A lila mellé azért már bejön a kék, ami valahogy a változást sugallja. Nekem ez a két szín erős rokonságban áll. A lilát nemrég szerettem meg, de a kékkel valahogy tartom a távolságot. Fekete párti vagyok.  Nekem ez a két szín nem fért meg egymás mellet, de mostanság elgondolkozom rajta, hogy talán nem is olyan rossz a kék feketével.

Mindezek mellett nagy lendülettel előretörnek a pasztelek is, amiből nekem a pezsgőszín és a barack tűnik nagyon izgalmasnak. Persze a nyár elmaradhatatlan kellékei maradnak a türkizek és a magyar piacot nézve a lime – nagy kedvencem – erősen tartja magát!

A sárga megítélése azonban kétes. A panton, mint nemzetközi etalon azonban még említi a tavalyi nyár nagy kedvencét az erős sárgát, de nálunk ez igazán múló divat volt, hiszen a boltok felhozatalát nézve, erősen kikopott a mezőnyből.

pasztell panyizsuzsi gyűrű

pasztell panyizsuzsi gyűrű

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. anyahajó

  2009. március 30. @ 14:06

  A kékkel már csak azért is érdemes megbarátkozni, mert a legtöbb embert a fekete sápadtabbnak mutatja. Viszont remekül helyettesíthető a szinte feketének látszó tengerészkékkel. És ilyen kosztümhöz is milyen jó egy megfelelő árnyalatú medált találni!

 2. 2. Ancs

  2009. április 01. @ 22:55

  Érdekes meglátás:) mert a trendelőrejelzések szerint 2010-ben a sárga fog tarolni vagyis “yellow is the new pink” mindent vivő lesz… Kíváncsi vagyok, hogy nálunk ez a 2010 mikor lesz? :))

 3. 3. panyizsuzsi

  2009. április 02. @ 10:30

  Én tavaly éreztem nyáron a sárga szín előretörését. Persze nem volt olyan hosszú és erőteljes mint a lila!

 4. 4. Timici

  2009. április 03. @ 13:44

  Zsuzsi, milyen szerencse, hogy januárban kék szettet rendeltem Tőled;o) most trendi leszek:o) ez az új gyűrűd is nagyon tetszik, de legközelebb inkább valami hosszúkásat szeretnék;o) és a lime vagy kiwi szín nekem is nagy kedvencem, de a kék, a fekete és a bordó is:o)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: