9. tétel: táska by Artista

Az Artista friss, mindig az új felé törekvő designt megvalósító tervezőcsoport.

A tervezők  számára hivatás a nők külsejének megalkotása az egyediség, a szépség, a nőiesség, a harmónia jegyében.

Az Artista egyenlő a minden napok hordható ruhatárával, melyhez a felhasznált különleges anyagokat Londonban és Milánóban szerzik be. Néha klasszikus vonalakkal találkozunk megbolondítva egy apró gag-gel, néha extrém szabásvonalak vagy az alapanyagokhoz alakított fazonok jelennek meg a kollekciókban. Az Artistákat röviden talán így jellemezhetjük: egyediség, egyéniség, kreativitás és időtállóság. A ruhák mellett megjelentek a tágabb célcsoporthoz szóló, a mindennapokban hordható Artista táskák. Kortárs hazai és külföldi (osztrák, grúz, ukrán, kenyai) képzőművészekkel együttműködve, speciális nyomtatási technikával készült grafikák díszítik a karakteres textil-, bőr- és műbőr táskákat.

Az Artista az elmúlt 16 év alatt olyan kitörölhetetlen nyomott hagyott a hazai divatvilágban, mely annak ellenére jelent egyedi hangot, hogy a négy tervezőből álló csapat együttesen adja azt.

A titok valószínűleg nem megfogalmazható, de azoknak, akik ismerik fogalom, akik még nem ismerik, menjenek el akár a budapesti szalonba, akár a bécsi üzletbe és rögtön érteni fogják, mit is jelent, ha valami „artistás”.

www.artistafashion.com

Bemutatóterem: ARTISTA

H-1088 Budapest Puskin u.19., Tel: +36 1 328 02 90, Fax: +36 1 328 02 91

Contact Person: Imre Katalin,  Mobile: +36 30 546 1616, artista@t-online.hu

Shop: Combinat quartier21/MQ MuseumsQuartier

Museumsplatz 1. A-1070 Wien

info@combinat.at, www.combinat.at

a táska kiskereskedelmi ára: 17.000Ft

 1. A tétel kikiáltási ára 5000Ft.

 2. Licitálni ezen bejegyzés hozzászólás mezőjében lehet megtenni.

 3. A licitlépcső 200Ft, azaz minden ajánlatnak 200-zal oszthatónak kell lennie.

 4. Minden licitáló a licitálással kötelezettséget vállal, hogy a terméket valóban megvásárolja, a licitjében megjelölt áron.

 5. A legmagasabb licit tulajdonosának 3 napon belül fel kell venni a kapcsolatot a panyizsuzsi blog tulajdonosával, az oldalon található kapcsolat menüponton keresztül. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel.

 6. Ezek után a panyizsuzsi blog tulajdonosa elküldi az alkotó iparművész elérhetőségét a nyertes licitáló számára.

 7. Ha másképp nem jeleztük, akkor nyertes licit tulajdonosának legkésőbb a kapcsolatfelvétel utáni 10. napon személyesen vagy postai utánvétellel kell átvenni és kifizetni a tétel ellenértékét a felajánló iparművész számára. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel, akit a licitálás során megadott e-mail címen értesítünk.

 8. A felajánló iparművész ezek után az átvett összeget a nyertes licitáló nevén, adomány címen befizeti a Pure Fashion részére, a Missio Christi alapívány számlájára. A Missio Christi 2010. január 31-ig igazolást küld az adomány átvételéről.

 9. A Pure Fashion Katolikus divatmisszió az árverésből befolyt összeget a 2009-2010-es tanévben tartott képzési programjára fordítja. A befolyt összeg felhasználásáról 2010. júniusában a honlapján, a támogatóink oldalon számol el.

 10. Minden licitáló kijelenti, hogy a licit megtételével ezen szabályokat elfogadta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. lille

  2009. október 29. @ 22:22

  5000

 2. 2. kapucni

  2009. október 29. @ 23:48

  5200

 3. 3. Nóri

  2009. október 30. @ 14:14

  5400

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: