Mezítláb volt-e Tátrai Tibusz?

Szeretem a Tátrai Bandet. Régen minden  évben mentünk a karácsonyi koncertjükre, de ez a gyerekekkel elmaradt. Most a születésnapomra, a férjem koncert jeggyel lepett meg. Nem is akármilyennel, hiszen a Tátrai Band most 20 éves.
Ezek a pasik tudnak zenélni. Örömmel zenélnek. Tátrai arcán olyan hihetetlen belső béke van, ami szinte megdöbbentő a mai világban. Látszik rajta, hogy rajongásig szereti amit csinál. Ha nem lett volna fény és színpad technika, az sem számított volna, a zene volt e lényeg. A 3 órás koncert legvégén egy kupacba álltak és teljes erőből szóltak a gitárok.  Hihetetlen jó volt, azt éreztem, hogy az egész éves fáradságom elszállt, mintha egy hétig pihentem volna.
Igaz ez nem a tegnapi koncertről van, de hallgassátok meg. Nem a legismertebb számuk, de nagyon jó!!!

Ha már a koncertről írtam, akkor legyen benne egy kis divat is. Csináltam két összeállítást a tegnapi ruhatáramból, hiszen régen voltak a blogon öltözködési ötletek. Mivel a péntek  nem volt egy egyszerű, munka és suli is színesítette a programot, reggel még úgy terveztem, hogy csinosan, szoknyába megyek és ezt a szettet tettem be a kocsiba:

black red elegant set

Azonban a rohanásra és a hidegre való tekintettel nem öltöztem ár. Maradt a reggeli, kicsit sportosabb felállás, de azonos kiegészítőkkel.

red black winter set

Azért még mindig izgat, hogy Tibusz mezítláb volt-e?! Ha valaki tudja írja meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. BCili

    2009. december 22. @ 15:05

    Végre újra divat! Nagyon szeretem az összeállításaidat.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: