Tavaszi megújulás

Alkotói megújulás. Számomra ez a legfontosabb cél 2012.-ben. Érzem, tudom, hogy 2012 a nagy változások éve lesz számomra. Álmok, vágyak, tervek már vannak. Nézegetem, tökéletesítem őket. Nagyokat álmodtam és tudom, hogy a saját munkámat bele tudom és fogom tenni.
Év elejei bejegyzésemben új ékszerekről, kollekciókról írtam.

Tavaly elkezdtem rajzolni a legtöbb idei tervem már papírra van vetve. Nagy tervek nagy újdonságok. Most tartok a levegővételnél. Nagyot, mélyet, aztán mindent bele…

…mert a nagy tervekhez nagy idő kell. Addig sem hagylak benneteket új ékszerek nélkül. Közben mindig jönnek majd kisebb kollekciók, egy-egy  darabok. Mert nekem az alkotás az adrenalin. Ez hajt, ez űz előre.

Az elmúlt hetekben sok minden váratlan dolog történt az életemben. Nem tudtam arra figyelni, amire igazán szerettem volna. A múlt héten megelégeltem. Feljöttem reggel a műhelybe, a fejemben mindenféle szerződések, utalások, papírok és levelek voltak, de a laptopomat, szokásommal ellentétben, mégsem kapcsoltam be. Elővettem egy doboz ékszerkelléket, ami már egy éve itt állt. Csináltam magamnak két ékszert. Üveg nélkül. S ahogy ott ültem és néztem ezeket a csodákat gondolataimban kezdtek összeforrni az antikolt réz elemek az üvegekkel.

Jól esett ott ülni, kizárni a külvilágot és a laptopot. Nem gondolkodni, nem koncentrálni. Kezembe vettem az anyagokat, éreztem, ahogy egyre közelebb kerülnek hozzám. Igen közelebb, mert eddig semmilyen sárgás fémmel nem dolgoztam az ezüstöt, az ezüst színűt szerettem. De hirtelen szerelem lett az antikolt réz.

És ekkor megszületett a madárka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Németh Ibolya

    2012. április 17. @ 20:10

    Gyönyörű!!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: