Tavaszi nagytakarítás a webshopban!

Elkészültek a legújabb panyizsuzsi ékszerek! Ebben a nagyon különleges kollekcióban az üveg mellett, egy általam még nem használt másik anyag is megjelenik. Pénteken a facebookon mutattuk meg a kollekció fotózásáról készült képet. Igaz, csak fekete-fehérben, hiszen a színkombinációkat a kollekció megjelnéséig titokban tartogatjuk!

A múlt heti fotózás után ez a hét a gyártásról szól, hogy jövő héten már rendelhetőek legyenek a webshopból az új ékszerek!

Mint említettem van egy új anyag is van a kollekciókban és így kezdünk kicsit szűkösen lenni a műhelyben. Ezért szeretnénk egy szívességet kérni Tőled. Segíts helyet csinálni a raktárunkban, hogy minnél több új ékszert tudjunk a héten gyártani!

Benne vagy? Íme az ajánlatunk!

Mától, 18.-án éjfélig 30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden panyizsuzsi originál terméket, a szettek kivételével, a panyizsuzsi webshopban!

A kedvezmény érvényesítéséhez a webshop “Kosaram” oldalán “Kedvezménykupon kódja” mezőbe írd  a “helycsinálás″ szót és klikkelj  a “Kupon érvényesítése”gombra és fizetés előtt látni fogod a kedvezménnyel csökkentett végösszeget! A kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem tudjuk!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: