Tavaszváró outfit

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a tavaszt! Különösen, hogy nem is volt tél. Olyan igazi tél, kopogós havas hideggel, amiben egy nagyot lehet hógolyózni meleg csizmában és kesztyűben. Mostanra már feladtam. Idén nem lesz ilyen, tehát akkor jöjjön a tavasz!

Folyamatosan veszem elő a tavaszi ruháimat és egyre világosabb színeket viselek, de még felveszem rá a télikabátomat. Most a legnehezebbek a szürke reggelek. Abba szeretnék egy kis színt vinni, de a tavaszi virágok pasztell színe még koraiak lennének. Most kék égre vágyom, a szürke helyett. Világosabb reggelekre. Ezért találtam ki ezt az összeállítást, hogy ha az idő nem is, de legalább én sugározzam a tavasz előszelét.

Ezért épült az egész a világoskék szín köré. Szeretem ezeket a lezser, mégis blúz-szerű felsőket, nőiesek és ahol kell eltakarnak. Sok ilyesmi felsőm van. Egyszerre praktikusak és kényelmesek is. A dzsekit ilyenkor még csak blézer helyett hordom, tökéletesen passzol ehhez a Vagabond loaferhez. A Vagabond cipőket nagyon szeretem. Hihetetlenül letisztultak, de van stílusuk. Jól kombinálhatóak és eszméletlen kényelmesek. Kiegészítőket mindig magyar designerektől választok. Most a silkandmore selyemsáljára és egy annamariapap táskára esett a választásom. Ezt a szettet tökéletesen egészíti ki a kedvenc fazonú gyűrűm, a MONO+, természetesen az is világoskékben!
2016-februar-outfit

1. Világoskék blúz – 2.900 Ft – hm

2. Mostoros fazonú dzseki – 13.900 Ft – FandF

3. AIR hernyóselyem sál – 14.900 Ft – silkandmore

4. Bucket táska – 41.000 Ft – annamariapap

5. Világoskék MONO+ gyűrű – 4.800 Ft – panyizsuzsi

6. Vagabond SALLY loafer – €54.95 – vagabond

7. Nyomott mintás nadrág – 3.995 Ft (eredeti ár 14.995 Ft) – zara

2016-februar-outfit-fb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: