Te szoktál pinnelni?

panyizsuzsi - bold.color

Tavaly egyszer már írtam a Pinterestről, az online parafatábláról, amire kitűzheted a kedvenc fotóidat! A bejegyzést itt olvashatod! Mikor írtam még csak ismerkedtem vele, most már szoros barátságban vagyunk. Gyakran megnézem a tábláimat és tűzök rájuk újabb képeket.

Az elmúlt hetekben rendet raktam. Átrendeztem őket. Tematikusan csoportba szedtem az összeset. Így nem kell ez összeset követnetek, elég ha kiválasztjátok a kedvenceiteket, melyek a legjobban érdekelnek és csak azokat követitek figyelemmel!

A legfőbb kategória a CONTEMPORARY JEWELRY, azaz kortárs ékszer kategória, amiben számos magyar és külföldi kortárs ékszert mutatok be a saját ékszereim mellett. Ezeket a táblákat hetente több alkalommal is frissítem! Ezek után következik a MY STYLE kategória, amiben olyan divattal kapcsolatos képek vannak, ami nekem bejönnek, legyen az cipő vagy éppen sál. A LOVE kategóriában van minden, amit szeretek, minden, ami design, pink és pöttyös, sőt még a kedvenc idézeteim is! Végül az INTERIOR DESIGN táblákra építészeti és belsőépítészeti képeket tűztem ki.

Nem csak táblákat készítettem, hanem a webshopban található összes ékszer fotója mellett találtok egy pici PinIt gombot is. Ha erre kattintotok, akkor a kedvenc ékszereiteket kitűzhetitek a saját tábláitokra. Így egyszerűen tudtok egy remek stílus összeállítást csinálni vagy éppen a karácsonyi kívánságlistát is gyűjthetitek egy ilyen táblára!

Te szoktál a pinteresten pinnelni?

Kövessétek a számotokra legkedvesebb panyizsuzsi táblákat és tűzzétek ki a kedvenc ékszereiteket a saját tábláitokra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: