Tél Tábornok akciója a műhelyben!

Mielőtt még bárki bármi rosszra gondolna, elárulom a műhelyben a heves havak semmilyen kárt nem tettek. Nem ázott be semmi, nem tört el és be semmi és áram is van: a műhely zavartalanul működik! Tél Tábornok azonban ma reggelre ismét friss havat varázsolt a panyizsuzsi műhely tetőablakára.
Gondolkodtam, miképpen állíthatnák őt meg közösen. Számba vettem mindenféle téltemető szokást és Holle anyó melegebb éghajlatra küldését is, de végül arra jutottam, hogy a panyizsuzsi legerősebb fegyverét, a színeket kell most bevetni!
Ezért Húsvét szombaton, vasárnap és hétfőn minden tojás-pirosatcsibe-sárgát vagy fű-zöldet tartalmazó ékszert 20% kedvezménnyel tudsz megvásárolni a webshopban! Ez nem csak az egyszínű ékszerekre vonatkozik , hanem minden olyan ékszerre, amiben akér egy pici pirossárga és zöld szín található! (A nyuszi fehér színét nem mertem bevállalni, nehogy a Tábornok félre értse!)

Használjátok a “tavasz34056” kuponkódot és vásároljatok vidám ékszereket 20% kedvezménnyel a webshopban!

Hordjatok panyizsuzsi ékszereket a vidám színekben és kergessük el együtt a telet!

Az akció 2013. március 30. és 2013. április 1 között kizárólag a panyizsuzsi webshopban érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény érvényesítéséhez a “Kedvezménykupon kódja” mezőbe írd  a “tavasz34056″ kódot és klikkelj  a “Kupon érvényesítése”gombra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: