TRIpppLA szülinap!

Pontosan 3 éve, hogy elindult a panyizsuzsi.hu weboldal – a “panyizsuzsiságom” azonban egy ennél sokkal régebbi történet és nem is a születésemnél kezdődik…! Eredetileg Szabó Zsuzsaként láttam meg a napvilágot, de mikor férjhez mentem, a sokkal ritkább és különlegesebb Panyi vezetéknévvel lettem gazdagabb. S bár tudom, hogy Thomas Sabonak hatalmas karriert sikerült befutnia ezzel a hagyományosnak mondható családnévvel is, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy versenyre keljek vele. A történetem azonban mégsem itt kezdődik!
Nem titok, hogy mielőtt hivatalosan is Panyi lettem, a későbbi férjemmel sokáig kerülgettük egymást. Egy téli estén, egy beszélgetés alkalmával a barátnőm beszélni alig tudó kislánya, Bogi mondta először rám: PANYIZUZI. Tökéletesen emlékszem a pillanatra: az utcán álltunk, tél volt és hideg. Bogi, az apja nyakában ült és vonatos zokni volt rajta, ami igen fontos mozzanat, hiszen a papája a vonatok szerelmese és a mai napig a MÁV alkalmazottja. Ezen még viccelődtünk is akkor… Szóval Bogi, mint minden rendes kétéves végigkommentálta a beszélgetésünket. S mikor az apukáját egyszer a vezetéknevén szólítottam, megtetszett neki a dolog és először Szabónak, majd Panyinak szólított. Vagyis amikor még szó sem volt arról, hogy kinek a felesége leszek és hogy épp Panyi leszek, ő nevezett el panyizsuzsinak.
Ez volt a történelmi pillanat, ott a Városmajor utca – Csaba utca sarkán.

Mivel a panyizsuzsi ma ünnepli a 3. születésnapját, ezen a napon a webshopban TRIpppLA kedvezménnyel vásárolhatsz a webshopban. Amennyiben 2010. december 10 és 11-én legalább 3 panyizsuzsi ékszert vásárolsz, a vásárlásod végösszegéből 30% kedvezményt kapsz!

A kedvezmény kizárólag a panyizsuzsi webshopban történő vásárlásokra vonatkozik és érvényesítéséhez a kedvezmény kupon kódja mezőbe írd a “tripppla” szót, majd ne felejtsd el megnyomni az OK gombot!

Vasárnap 10-től a WAMP-on pedig a Két Cica Konyhájában készült design tortával várunk benneteket!

Jössz ünnepelni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ziz

  2010. december 10. @ 11:23

  Kívánom, hogy sokszorozódjon meg ez a tripppla!

 2. 2. vanessza

  2010. december 10. @ 12:59

  Boldog Születésnapot ” Nektek”…..

  Az ember néha hiába keres évekig neveket… módozatokat… aztán egyik pillanatról a másikra megvilágosul.. a Legszebb pillanatok ezek! Mi már így szoktunk meg Téged ezzel a névvel.. Jó kis név ez :)

  vanessza.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: