Túlpörögtem

A héten egy kicsit túlhajtottam magam. Igaz, nem is a munka volt a sok, hanem a feladat túl sokféle. Egyszerre ment a panyizsuzsi.hu oldalon a ráncfelvarrás és a blog egy éves szülinapja, készülés a vásárokra, mellette a gyerekek, az ajándékok csomagolása és a süti sütés. Ez már kész cirkuszi mutatvány, olyan mint mikor a zsonglőr tányérokat pörget a pálcákon. Túl sok tányér volt, de egy sem eshetett le.

A kimerülésem abban jelentkezett, hogy mikor már éreztem, hogy tényleg nagyon fáradt vagyok, nem tudtam elaludni. Egyik este 10.00-kor lefeküdtem, de két óra vergődés után nem láttam értelmét és felkeltem. Hajnali 3.30-ig tettem-vettem és még akkor is nehezemre esett aludni, pedig tudtam, hogy kell, kellene. Na erre másnap megcsináltam az ajándék csomagolást, hogy egy tányérral kevesebbet kelljen pörgetni. Ezek után elmentem a masszőrömhöz, majd délután egy jót beszélgettem és teáztam egy barátnőmnél, akihez éppen jött valaki gyönyörű kötött ruhákkal. Így még vásároltam is többek közt egy gyönyörű kardigánt, ami brossal záródik. (Végre tudom használni a brossaimat!) Én kreáltam is hozzá egyet azonnal!

Este még a geteurofied mintadobozban kapott levendulás fürdőpasztillát is bevetettem a teljes nyugalom érdekében. Miután pedig a gyerekeink lefeküdtek a férjemmel egy jót beszélgettünk néhány pohár finom portói bor mellett.

Ez egy nagyon jó nap volt, este már végre tudtam aludni, de kellett ez a relaxálás. Ma persze megint vissza a régi kerékvágásba. Ez így jó!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Kriszta

    2008. december 13. @ 17:58

    Ez a zsonglor jo kep. Az nagyon igaz, hogy a faradtsagban a legrosszabb, hogy nem tud aludni az ember, en az elmult honapban nem fekudtem le hajnal 1-1/2 2 elott es 7-kor mar ebren voltam…Lehet, hogy karacsonyra egy jo 8 oras alvast kellene kerni;-)

  2. 2. panyizsuzsi

    2008. december 13. @ 18:03

    Egyetemen mindig arra vágytam, hogy legyen alvás, mint kredittárgy. Sajnos soha nem vezették be!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: