Új Évi Fogadalmak

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Ha ezt a posztot éppen 2011. első napjaiban olvasod, akkor engedd meg, hogy megköszönjem, hogy itt kezded az évet és remélem, hogy év végén is az olvasónk leszel.

Mivel tegnap posztoltam a 2010. év eredményeiről úgy illik, hogy ma a 2011. év terveiről írjak. Két évvel ezelőtt itt írtam először egy álomról, egy csapatról, akikkel együtt tudom ezt a csodaszép munkát végezni. Azóta az  egyszemélyes álomból valóban csapat lett és ez a csapat egyre bővül. Van akivel már heti, sőt napi szinten dolgozom együtt! Egy alkotó vállalkozás nem csak alkotásból áll, hanem sok sok adminisztratív és szervezési dologból. Ezek a sallangok pedig egyre nőnek. Az engem körülvevő csapat ezeket a feladatokat veszi át, mivel számomra a legfontosabb, az alkotás, az  üveggel való munka. Az alkotás azonban nem egy mechanikus dolog, ehhez rengeteg idő és inspiráció szükséges. Ezek után következik a nyugalom, ami elengedhetetlen a fejemben való tervek üveggé formálásához. Egy új kollekció első darabjainak az elkészítése a járni tanuló gyermekhez hasonlít. Rengeteg ötlet, vázlat, próbálkozás, tervezgetés, majd apró, óvatos lépések egymásutánja szükséges ahhoz, hogy a végén egy igazi ” panyizsuzsi” darab legyen belőle. Színek és formák egységben. Ezt szeretem benne a legjobban és a visszajelzéseitek alapján, ez a szeretet sugárzik az ékszerekből. Alkotói filozófiám szerint csak ezzel a mentalitással érdemes alkotni. Erre törekszem 2011-ben is, hogy ebben az évben is sok-sok embert sikerüljön megörvendeztetni és még szebbé varázsolni “panyizsuzsi” ékszerekkel!

Mit tervezünk 2011-re?
új vásári arculatot
12 új  kollekciót (aki látta a kiállítást néhányat megtekinthetett!)
4 panyizsuzsi magazint
egy csodaszép új és nagy műhelyt
sok érdekes cikket a blog.panyizsuzsi.hu-ra
… és sok-sokmeglepetést.

Szóval gyakran nézzetek vissza és olvassatok, mert a2011 egy nagyon pörgős és  izgalmas év lesz panyizsuzsinál!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. veszi

  2011. január 05. @ 10:30

  HÚÚÚÚ !

  Azt nem mondanám, hogy ideje volt újítani, mert az eddigi dolgaid is nagyon tetszettek,de jó, hogy kitaláltál valami mást megint, mert megajándékozol minket vevőket egy újabb szépség-sorozattal!! Már a látványa is gyönyörű!!
  Mikortól kapható? Gratulálok, veszi

 2. 2. panyizsuzsi

  2011. január 05. @ 12:50

  Kedves Veszi!
  Februártól minden hónapban meg fog jelenni egy új kollekció!

 3. 3. Évika

  2011. január 07. @ 00:00

  Sok sikert kívánok az új évben is! Kívánom, hogy legyen erőd, kitartásod a gyönyörűséges terveid megvalósításához!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: