Új Évi Fogadalmak

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Ha ezt a posztot éppen 2011. első napjaiban olvasod, akkor engedd meg, hogy megköszönjem, hogy itt kezded az évet és remélem, hogy év végén is az olvasónk leszel.

Mivel tegnap posztoltam a 2010. év eredményeiről úgy illik, hogy ma a 2011. év terveiről írjak. Két évvel ezelőtt itt írtam először egy álomról, egy csapatról, akikkel együtt tudom ezt a csodaszép munkát végezni. Azóta az  egyszemélyes álomból valóban csapat lett és ez a csapat egyre bővül. Van akivel már heti, sőt napi szinten dolgozom együtt! Egy alkotó vállalkozás nem csak alkotásból áll, hanem sok sok adminisztratív és szervezési dologból. Ezek a sallangok pedig egyre nőnek. Az engem körülvevő csapat ezeket a feladatokat veszi át, mivel számomra a legfontosabb, az alkotás, az  üveggel való munka. Az alkotás azonban nem egy mechanikus dolog, ehhez rengeteg idő és inspiráció szükséges. Ezek után következik a nyugalom, ami elengedhetetlen a fejemben való tervek üveggé formálásához. Egy új kollekció első darabjainak az elkészítése a járni tanuló gyermekhez hasonlít. Rengeteg ötlet, vázlat, próbálkozás, tervezgetés, majd apró, óvatos lépések egymásutánja szükséges ahhoz, hogy a végén egy igazi ” panyizsuzsi” darab legyen belőle. Színek és formák egységben. Ezt szeretem benne a legjobban és a visszajelzéseitek alapján, ez a szeretet sugárzik az ékszerekből. Alkotói filozófiám szerint csak ezzel a mentalitással érdemes alkotni. Erre törekszem 2011-ben is, hogy ebben az évben is sok-sok embert sikerüljön megörvendeztetni és még szebbé varázsolni “panyizsuzsi” ékszerekkel!

Mit tervezünk 2011-re?
új vásári arculatot
12 új  kollekciót (aki látta a kiállítást néhányat megtekinthetett!)
4 panyizsuzsi magazint
egy csodaszép új és nagy műhelyt
sok érdekes cikket a blog.panyizsuzsi.hu-ra
… és sok-sokmeglepetést.

Szóval gyakran nézzetek vissza és olvassatok, mert a2011 egy nagyon pörgős és  izgalmas év lesz panyizsuzsinál!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



3 hozzászólás van eddig

 1. 1. veszi

  2011. január 05. @ 10:30

  HÚÚÚÚ !

  Azt nem mondanám, hogy ideje volt újítani, mert az eddigi dolgaid is nagyon tetszettek,de jó, hogy kitaláltál valami mást megint, mert megajándékozol minket vevőket egy újabb szépség-sorozattal!! Már a látványa is gyönyörű!!
  Mikortól kapható? Gratulálok, veszi

 2. 2. panyizsuzsi

  2011. január 05. @ 12:50

  Kedves Veszi!
  Februártól minden hónapban meg fog jelenni egy új kollekció!

 3. 3. Évika

  2011. január 07. @ 00:00

  Sok sikert kívánok az új évben is! Kívánom, hogy legyen erőd, kitartásod a gyönyörűséges terveid megvalósításához!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: