Új Évi fogadalmak

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Ha ezt a posztot éppen 2009. első napjaiban olvasod, akkor engedd meg, hogy megköszönjem, hogy itt kezded az évet és remélém, hogy év végén is az olvasónk leszel.

Mivel tegnap posztoltam a 2008. év eredményeiről úgy illik, hogy ma a 2009. év terveiről írjak. Őszintén szólva vissza kell fogjam magam. A üvegékszereken kívül pontosan 4 vállalkozás ötletem van (meg egy férjem, három gyerekem és egy háztartásom). Számomra az ideális eset talán az, ha lenne mögöttem két teljes stáb. Egy a háztartásra egy pedig a céges dolgokra. Külön marketingessel, jogásszal, egy web designerrel és egy web szerkesztővel, no meg egy általános profi titkárnővel. Azonban hogy a tényeknél maradjak, most 2009-et írunk és Magyarországon vagyunk, szóval idáig az álmok és most jöjjenek a tervek:

Mit tervezünk 2009-re?

egy új vásári arculatot

egy elit ékszerkollekciót

egy kizárólag saját tulajdonú céget

egy új fényképezőgépet

no meg sok olvasót a blog.panyizsuzsi.hu-ra

Még van három másik dolog is a listámon, de azt csak én tudom. Az a meglepi, hiszen unalmas lenne a blog, ha már január 1.-én megírnám, hogy mi lesz egész évben. Szóval gyakran nézzetek vissza és olvassatok, mert ez egy nagyon izgalmas év lesz.

Majd elfelejtem, ígértem egy meglepit már az év elejére is. Nem felejtettem el. Gyertek vissza holnap és akkor lesz a nagy bejelentés!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. amotae

    2009. január 02. @ 18:46

    Boldog új évet neked is!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: