Új fejezetek a tervezőnaptáramban

Immár 8 hónapja van újra gyűrűs kalendáriumom, azaz tervezőnaptáram. Ezt pedig próbálom a saját ízlésemre szabni, amihez rengeteg inspirációt találok az instagramon (keressetek rá a #planneraddict #plannerlove #planner hashtagekre!) Újra és újra átgondolom az elemeit és a nekem leginkább megfelelő módon alakítom ki a belsejét. Ezért is terveztem hozzá INGYEN LETÖLTHETŐ naptárlapokat. Hiszen ezek a lapok tökéletesen megfelelnek az én szükségleteimnek és remekül lehet benne rögzíteni azt a sok infót, ami a fejemben káoszt okozna.

planner-elvalaszto09

Amikor megérkezett a naptár gyorsan összeraktam hozzá néhány elválasztót, de nem igazán gondoltam át a dolgokat és a füleik is elég gyengén lettek megoldva! Most meg rá is untam az elválasztókra és készítettem magamnak teljesen újakat! A Scrapfellow-tól januárban és februárban csodás tavaszi virágos és geometrikus papírok érkeztek a KitKlub csomagban. Sőt, az egyik hónap témája a RUTIN volt, azaz a mindennapi teendők. Ez csodálatosan illett témájában a naptáramhoz. Most 4 kategóriát tettem bele.

planner-elvalaszto03

 

SZEMÉLYES
Ezt vettem előre, hogy ne magamra szánjak legutolsónak időt! Mint már többször írtam róla az idei évre választott Egy Kicsi Szavam, a RAGYOGÁS.  Amikor ehhez készítettem egy montázst, akkor saját kezemmel, filccel írtam le ezt a szót és vágtam ki Cameo vágógéppel. Most kisebb méretben vágtam ki arany fóliás kartonból és a kedvenc virágos papíromra tettem rá!

A fejezet mottója: A nap legjobb pillanata

planner-elvalaszto04

NAPTÁR
A következő rész a naptáramé. Ide a rutin papírt választottam és egy virágos Today felirattal dekoráltam (bocs, de nem volt magyar, pedig azt szívesebben tettem volna!) A mögött vannak a heteim betáblázva, pecsételve és felmatricázva. Ide kerül, minen, ami nem fér a fejembe és amire biztosan emlékeznem kell majd!

A fejezet mottója:Napi rutin

planner-elvalaszto08

PANYIZSUZSI
Ebben a részben van az összes ékszerrel kapcsolatos dolgom. A beszerzési listákon keresztül a tervekig minden itt figyel, hogy ne felejtsem őket el! Ide gyűjtöm a Potya Péntekes partnereimet és a tervben lévő kollekcióimat is!

A fejezet mottója: Minden áldott nap

planner-elvalaszto06

MÁKGUBÓ
Ez pedig az újraindított mákgubó oldala, ahol iparművészeknek és kézműveseknek mutatom meg, online kurzusokon keresztül, hogyan tudnak sikeres vállalkozást építeni az alkotásaik köré. Jelenleg már a második tanfolyamom megy. Hihetetlen büszke vagyok a tanítványaimra, mert látom, hogy lépésről-lépésre haladnak előre és nagyon jó érzés továbbadni, annak a sokszor nem kicsit rögös útnak az esszenciáját, amit én az elmúlt 8 év alatt bejártam!

A fejezet mottója: Amikor megcsörren (ugyanis, amikor valaki jelentkezik az egyik kurzusra, akkor a telefonom megcsörren!)

Mikor az elválasztó lapokkal megvoltam, akkor kellettek rá fülek is, hogy könnyen tudjak lapozni! Csodaszép és színben, mintában pontosan az én lapjaimhoz illeszkedő szettet Felicity Jane munkái közt találtam a SilhouetteDesignStoreban. Innen csak egyszerűen le kellett töltenem (néhány $-ért cserébe) és már nyomtathattam és vágtam is a füleket. A végén az összes oldalt lamináltam, mert nem cserélgetem őket havonta, csak akkor, ha rájuk unok!

Most ilyen az én naptáram belülről! Egyébként, ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan érdemes ezeket a fejezeteket beosztani, akkor nagyon ajánlom Via Kreatív Kalendárium tanfolyamát, amiben mindent elmagyaráz a naptárad használatáról! Ha inkább a dekorálás érdekel, akkor itt a blogon a tervezőnaptár rovatban találsz hozzá információt, alapanyagot, mint pl. pecséteket pedig a Scrapfellowtól tudsz rendelni!

planner-elvalaszto07

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Dézsi Melinda

    2016. április 26. @ 16:03

    Csodálatosak ezek az elválasztók és persze a papírok is amiből készültek. Nekem egy Erin Condren naptáram van, de a következő tuti ilyen saját magam elkészített gyűrűs naptár lesz. Imádom dekorálni, és persze a funkcióját is betölti. köszönöm az itteni ötleteket.

  2. 2. panyizsuzsi

    2016. április 26. @ 16:06

    Anno én is Néztem az EC naptárakat, de azt gondoltam flexibilisebb a gyűrűs! Én ide tettem le a voksomat és maradok is!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: