Új kollekció: smaragd

Megannyi helyen leírták már 2013 divatszíne a smaragd. Ebben jár Katalin hercegnő és az utca embere is.

Bár nem vagyok a zöld és árnyalatainak a rajongója, mégis, szeretem ezt a színt.

Az előző évek színe többnyire karakteres, erős színek voltak. Szerepelt köztük a pirosas narancs, a sárga és a türkiz is. A világ is őrült tempóban, gyorsan, harsányan élt. Most egy higgadt visszafogott szín került a középpontba, a megújulást, az újjászületést szimbolizálva. Személy szerint nagy jelentőséget tulajdonítok a színeknek. Remek eszköz van általuk a kezünkben és ezt használom is. A színekkel ki lehet tűnni és el lehet mögéjük bújni. A színek motiválnak és lenyugtatnak. Ezért nem mindegy, mikor milyen színt viselünk. Hiszen ki szeretne egy állásinterjún egy “szürke egeret” felvenni vezérigazgatónak vagy éppen egy tüzes temperamentumú nőt egy gondoskodó ápolónőnek. A színek segítségével kommunikálunk magunknak és magunkról.

Amikor fáradtabb, lassabb vagyok, de tudom, hogy nehéz nap áll előttem és sok dologgal kell végeznem, akkor szeretek pirosat, pinket viselni. Ez felgyorsít és lendületre ösztönöz. Más napokon, amikor úgy érzem sok a rohanásból, jó lenne egy kicsit megnyugodni, a műhelyben lenni, rajzolni és alkotni, akkor nyugtató színeket szeretek viselni, ilyenek a kék és a zöld mélyebb árnyalatai.

A divatot nézve a smaragd egy tökéletes szín. Ugyanúgy használható egy elegáns ruhának, mint egy hétköznapinka. Zöld szemeket kiemeli

A népszerű smaragdzöld most egy pörgős rohanós világ középpontjába került. Talán nem véletlen. Hogy a smaragdzöld hoz e változást a a világban azt még nem tudhatjuk. A panyiszuzsi életébe biztosan változást hoz. Most a műhelyben mindenhol smaragd ékszerek vannak: bogó, kocka, MONO-k és fragilok. Olvadnak, ragasztjuk és hamarosan csomagoljuk is őket, hiszen jövő héten jelenik meg a MONO kollekciónk mind a 10 darabja smaragd színben!

A színekről még többet itt olvashatsz!

kép: innen, innen, innen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Piri

  2013. január 27. @ 22:25

  pár hete vettem egy zöld kávéscsészét, azt gondoltam “zöld”…mostmár tudom, nem egyszerűen zöld :-)

 2. 2. Horváth Ildikó

  2013. február 01. @ 19:32

  Szia Zsuzsi!

  A januári 30 akció keretében megrendeltem életem első panyizsuzsi gyűrűjét smaragd színben. :) Tetszik a leírás, amit írtál erről a gyűrűről és a smaragd színről. :) Nekem a vegán táplálkozás és az egyre zöldebb életem (környezettudatosság) miatt nagyon passzoló most ez a szín. :)

  Nagyon izgatott vagyok a csomagom miatt, remélem, hogy hamar ideér majd. :)

  Ildikó

 3. 3. panyizsuzsi

  2013. február 11. @ 15:52

  Éljen a zöld élet, különösen a smaragdzöld! :-)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: