Új MONO szín, az indigó

indigo_fragil01 Nem vagyok egy kék típus. Sokáig kéket sem viseltem, azonban az utóbbi években közelebb kerültem ehhez a színhez. Nem minden árnyalatát tudom örömmel viselni, de haladok. A türkiz eddig sem volt kérdés, azonban a sötétebb kékekkel nehezen alakult ki a jó kapcsolat. Most azonbam megtaláltam az én árnyalatomat, az indigót!

Ha már találtam egy ilyen tökéletes kék árnyalatot, gondoltam ékszer is lehetne belőle. Így született meg a panyizsuzsi mono és fragil kollekció indigókék árnyalatban!

indigo_noi_szett vasarolj_most_gomb

Az indigó az egyik legősibb, legerősebb spirituális tartalommal bíró szín. Régen az indigócserje leveleiből nyerték, de ott van a szivárvány egyik csíkjában is. Bárhol bármikor felismerjük, ám szépsége semmit sem kopott az évszázadok alatt. Az indigó telt, mélykék. Látványa újra és újra felidézi a pohárban gomolygó festékcseppek emlékét. A kitartást és az elszántságot, amivel az átlátszó vizet kékre színezi, mélységgel és erővel tölti meg. Az üveg csillogása fokozza az indigó ragyogását és merészségét.

Idén nyáron a panyizsuzsi mono+ és fragil kollekciók színskálája az indigóval bővült. A letisztult és színközpontú panyizsuzsi üvegékszer – legyen az fülbevaló, gyűrű vagy nyaklánc – életvidám és pezsdítő. Lendületbe hozza a legszürkébb hétköznapot is, merészségre ösztönöz és magabiztossá tesz.

indigo_stiftes A panyizsuzsi indigó ékszer igazi nyári kedvenc: kifinomult és varázslatos, viselhető nyaralás idején, buliban, munkahelyen, de elegáns alkalmakkor is. Nőies, harmonikusan illik a könnyű, mintás nyári ruhákhoz. Élénk színfolt, amely megragadja a tekintetet. Jól kombinálható a többi panyizsuzsi ékszerrel, alkalmas régi szettek felfrissítésére is. Hordható divatszínekkel – kanári sárgával, mély smaragddal és alumínium szürkével -, azonban a hófehérrel klasszikusan elegáns. Az indigó megunhatatlan és jól indul az a nap, amely panyizsuzsi indigó ékszerrel indul!

indigo_noi_ffi2 vasarolj_most_gomb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. SEdit

  2014. július 11. @ 09:28

  Ez az én kedvenc kékem.

 2. 2. panyizsuzsi

  2014. július 11. @ 09:30

  Jaj, de jó!

 3. 3. Borsi

  2014. július 11. @ 11:20

  hűűű csoda, igazán a saját színemnek érezem! <3

 4. 4. panyizsuzsi

  2014. július 11. @ 12:41

  Ennek örülök! A polcainkon várnak mindenféle színben és formában!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: