ÚJ: rövid fragil ezüst lánc

A Twiggy kollekcióról egy hete azt írtam, hogy ez a valaha leglassabban elkészült kollekcióm és mos íme itt egy újabb kollekció egy újabb történettel: új fragil lánc rövid kivitelben.

fragil-rovid Ezt a kollekciót is régóta dédelgetem, de ezt sosem raktam félre. Ahogy megvolt az ötlet, kitaláltam, lerajzoltam és máris kezdődött a gyártása. Az ezüst részből rögtön 50 darabot rendeltem, hogy a fotózáshoz minden színnek külön meglegyen a lánc és az első rendelésekhez se kelljen újra gyártatni. Alig érkeztek meg a láncok, az első darabot felragasztottam. Szép lazacszínű üveg került rá. Mivel pont aznap volt a barátnőm születésnapja, dobozba tettem és elvittem neki. Mikor megkapta, nagyon örült. Azonnal felvette. Aznap közösen ebédeltünk. Velem szemben ült, így jól láthattam a láncot, ami egyáltalán nem feküdt fel a szegycsontjára, sőt össze-vissza billegett. Rettenetesen éreztem magam és visszakértem a láncot. Nagyon mérges voltam magamra, hogy nem viseltem előtte magam is ezt az ékszert. Másnapra megragasztottam 3 darabot és mindenkinek ezt kellett hordani a panyizsuzsi műhelyben. Én meg lestem, hogy kin hogy áll. A rejtély kiderült. A lánc attól függően állt szépen vagy éppen borzasztóan, hogy kinek milyen kulcscsontja volt. Tudtam, hogy a webshopba nem lehet azt írni, hogy ezt csak lapos kulcscsontú nőknek ajánljuk. Délre döntöttem, az összes elkészült medált be kell olvasztani és újrakezdeni a tervezést.

fragil-rovid

Új gondolatok. Új rajzok. Új modell. Újragyártás. TESZTELÉS. Minden fajta kulcscsonton.

Mostanra elkészült a vágyott ékszer. Egy színes üvegpötty egy vékony ezüst láncon. Ennyi. Semmi több. Egyszerűségében szép. Pont az a kevés, ami néha több. Kifejezetten azoknak a nőknek, akik a finom, filigrán ékszereket kedvelik. Egy új fragil. A fragil kollekció ezzel tökéletes párhuzama lett a MONO+-nak. A MONO+ a nagy és domináns ékszerek kollekciója. A fragil a finom és visszafogott ezüstöké. A fragil kollekció néhány ékszerrel, egy gyűrűvel és egy fülbevalóval kezdődött. Ma a kétféle hosszúságú lánccal kollekció vált belőle.

Fogadjátok szeretettel! Kombináljátok az ékszereket és a színeket egymással, egy szóval, viseljétek a fragil kollekciót!

testen-fragil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Anikó

  2013. november 06. @ 12:56

  Szia Zsuzsi!
  Tetszik ez a medál. Nem gondoltál még arra, hogy ezt is lehetne egy vékony merev láncon hordani? Talán jobban érvényesülne a medál könnyűsége.

 2. 2. panyizsuzsi

  2013. november 06. @ 13:56

  Szia Anikó!
  Ez nem egy különálló medál, hanem egy lánc. Az egyik napok óta a nyakamban van, le sem veszem! Én így szeretem.

 3. 3. Udvarheliy Zsuzsi

  2013. november 07. @ 07:51

  Nagyon szép lett a végeredmény, gratulálok! Érdemes volt dolgozni rajta… Lazacszínűm van, ami a ruhatáram javához remekül passzol. Most is nyakamban van! Puszi: zs.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: