UJB | növényeim közelről

Macro cactus

Már régen nem mutattam meg a növényeimet! Utoljára ősszel láttátok őket, de azóta nem sok történt velük. Visszaköltöztek a nappaliba és kivárták a tél végét. Vizet kaptak, de tápot nem. A múlt hétvégén újra elkezdtem velük foglalkozni, amit kellett visszametszettem, átültettem és megkapták az idei első tápjukat is!

Macro cactus

Ezek után modellt álltak ehhez a sorozatomhoz. Egészen közel mentem hozzájuk a telefonom kamerájával. Soha nem fotóztam őket ilyen szögből és nekem is új élményt, inspirációt nyújtottak. A természet szabályos rendje egyszerűen páratlan!

Macro cactus

Az ehavi UJB kihívás a részletekről szól, arról, hogy mutasd meg a növényeidet egészen közelről. Remek ötletnek találtam, mikor először olvastam! A kaktuszoknak és a pozsgásoknak van egy csodálatos geometriai rendszerük. Mivel én magam nagyon szeretem a geometrikus elrendezést, nem véletlen, hogy engem ezek a növények lenyűgöznek és rengeteg inspirációt merítek belőlük!

Macro cactus

Persze van köztük szabálytalan is. Olyan, amilyet én sosem tudnák alkotni és pontosan ezért csodálattal tölt el. A rendetlen kusza ágak kiszámíthatatlansága elbűvölő!

Macro cactus

Az UrbanJungleBloggers egy közös célért dolgozik: hogy minden ember gondozzon és ápoljon minél több növényt a lakásában. Ezt a nagyon különleges online közösséget Judithés Igor hívta életre és működteti. Ők ketten minden hónapban meghirdetnek egy témát, és minden érdeklődő blogger megmutathatja képekkel teli blogbejegyzésben, hogy ő mit gondol erről a témáról.

Macro cactus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: