UJB | Zöld az asztalon

plants-flowers01-logo

Ebben a hónapban is közzétette kihívását az UrbanJungleBloggers. A feladat a zöld növényekkel együtt virágokat is fotózni. Megmondom őszintén, hogy a kihívás nem esett nehezemre. Fontosnak tartom, hogy a lakásban, leginkább az asztalon legyen virág! Ez lehet egy nagy csokor, amit épp egy vendégség alkalmával kaptam, vagy egy mezei, amit a piacon vettem vagy ha éppen nincsen semmi, akkor egy néhány szál a kertből, ami éppen most virágzik. Nem is tudom, hogy mikor és miért alakult ez ki bennem, de fontosnak tartom.

Így ma reggel kiszaladtam a kertbe és leszedtem néhány szál virágot, hogy az asztalt díszítse és az asztalra került! Ideiglenes jelleggel mellétettem a nyár folyamán óriásira nőtt pozsgásaimmal!

plants-flowers02

Az UrbanJungleBloggers egy közös célért dolgozik: hogy minden ember gondozzon és ápoljon minél több növényt a lakásában. Ezt a nagyon különleges online közösséget Judithés Igor   hívta életre és működteti. Ők ketten minden hónapban meghirdetnek egy témát, és minden érdeklődő blogger megmutathatja képekkel teli blogbejegyzésben, hogy ő mit gondol erről a témáról.

plants-flowers03

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. szilvikém

    2015. október 08. @ 21:30

    Ez a színkombináció számomra tökéletes. :D Már vártam ezt a posztot!! :D

  2. 2. panyizsuzsi

    2015. október 09. @ 10:13

    Én is szeretem! Egy fehér abrosszal és növényekkel annyira frissé válik az asztal!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: