Utálom a viaszos vásznat, de…

Utálom a viaszosvásznat, mert a lepukkant lángosozók ragadós, zsíros, ne-érj-hozzá asztalaira emlékeztet. bár a környezetemben többen mint a modern kor csodájára hívják fel a figyelmemet, ami igen praktikus a gyerekekkel való együttélés során. Én ezt el is fogadom, de képtelen lennék valami barkácsáruházas csoda–design viaszos vászonnal borított asztalnál vacsorázni. Inkább mosom hetente többször a textil alátéteket és szalvétákat.

Szóval utálom a viaszosvásznat, de most találtam valamit ami az én kényes ízlésemnek is megfelelne ezeket kiraknám az asztalomra. És Te, melyiket tennéd az asztalodra?

forrás: http://www.scandinaviandesigncenter.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. kata

  2010. május 06. @ 16:39

  Tényleg szánalmas a választék néhol… Pl a suliban nézem, hogy milyen csodák kerülnek néha az asztalra.
  Persze, praktikus, meg könnyen tisztítható…. de mégis. :o))
  Anyukámnak volt egy nagyon szép darabja kislány koromban. Svájcban élő nagynéni hozta ajándékba. Igazi finom darab volt, nem egy merev, műanyag vacak, hanem egy leheletvékony, minőségi terítő visszafogott mintával. Évekig tudta anya használni.
  Én nem használok viaszosvásznat. Inkább textilt, meg tányéralátétet, vagy tálcát. :o)

 2. 2. panyizsuzsi

  2010. május 06. @ 17:04

  Azt nem értem, hogy ha valamiből lehet szépet is csinálni, akkor miért csinálnak belőle rondát? Annyi kreatív magyar ember van. glória, aki a panyizsuzsi grafikát és csomagolást tervezi 23 éves, most jött ki a fősuliról és olyan ötletei és szépérzéke van, hogy hihetetlen. Csak használni kellene ezeknek az embereknek a tudását!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: