Úti ruhatár konferenciára

Már évek óta van egy jól bevált rendszerem utazáshoz, amivel gyerekjáték megtervezni az utazó ruhatárat és amitől garantáltan jól fogsz kinézni az utazás minden napján.

Ha alaposan árt van gondolva a ruhatárad, amit magaddal viszel, akkor kevés ruhával tudsz utazni. Ha csak lehet nem viszek magammal feladandó bőröndöt, csak egy kis fedélzetit, hogy a reptéren ne kelljen a csomagokra várakozni, hanem megérkezés után azonnal indulhassak utamra. Az utazó ruhatár megtervezésének a lényege, hogy ne szettekben gondolkodj, hanem egymással jól kombinálható darabokat vigyél magaddal. A színeket tekintve egy vagy két semleges un. főszínt vigyél magaddal és ezt egészítsd ki maximum egy kiegészítő színnel.

Az adott színű ruháimat egy táblázatba rendezem, aminek a jobb szélén a tervezett szetteket is össze tudom állítani. Én mindig szoktam +1-et mellé írni, hiszem bármikor történhet egy “baleset” és nem szeretném ha bárhol úgy emlékeznének rám, mint “a levessel leöntött lebüfizett ruhájú lányra”.

Ez alkalommal fekete és kék alapszínekre építkezek és kiegészítésnek pinket használok.

Alap nadrágjaim a szűk farmer és a drapp vászon nadrágom. Ezek mindenféle színhez illik. Ha jól kombinálom a felsőket és a kiegészítőket, akkor ebből a kettőből elég sokat ki lehet hozni. (Aki melegebb éghajlatra utazik, annak a farmernadrág helyett ajánlom, hogy azonos anyagú minisziknyát vigyen, a drapp nadrág helyett pedig egy drapp shortot tegyen a csomagjába!)

A felsőket tekintve vittem két elegánsabb darabot: egy ujjatlan pink felsőt és egy fehér, nagy virágos, vékony, bő blúzt. Sportosabbnak egy csíkos pamutvászon inget és egy fehér pólót tartalékba.

Felsőnek két könnyű vékony kardigánt viszek, ami megvéd a légkonditól a repülőn és a konferenciateremben is, de ha nincs rá szükségem, akkor a táskámban is elfér.

Mindenképpen szerettem volna ruhákat is vinni magammal: egy fekete egyszínűt és egy kék mintásat választottam.  feketét ki tudom egészíteni pink sállal vagy egy kitűzővel. Ha hűvösebb van, akkor kardigánnal tudom viselni. A mintás ruhámat a szombat esti partihoz tervezem felvenni. Mivel a mintájában van pink, adott, hog melyik kardigán illik hozzá.

A cipőkön sokáig gondolkodtam. Nagyon csinos lenne ha magassarkút csomagolnék, de most a kényelemre szavazok és két lapos cipőt viszel magammal: egy mokaszin fazonú feketét és egy pink ballerinát. Az eleganciát a kiegészítőkkel pótlom. Viszek egy nagy virág kitűzőt, sálat, vékony övet, fragil és INTUÍCIÓ ékszereket.

A táskáimat illetően a pink-piros Lengyelzsuzsi bőr táskámat viszem és egy pink clutchot.

A ruhatáramról készült fotókat nyomonkövethetitek az Instagramon!

Tölts le az üres utazó ruhabár sablont itt!

Kattints a fenti linkre és mentsd el vagy nyomtasd ki az üres táblázatot,majd töltsd ki kedved szerint!

Régebbi utazásaim ruhatárai: Tunézia, Berlin

Forrás: flickr, innen, innen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: