Variációk telitalpú cipőre

Spring wedges - tavaszi telitalpú cipők

Most a telitalpú cipők a főszereplők. Magasítanak, de mégis kényelmesek, egész nap hordhatjuk őket, mégsem fárad el a lábunk. Szerintem a teljesen lapos cipő kényelmetlenebb is, mint azok, amik egy kicsit magasítottak.

A telitalpú cipők nagy kedvenceim! Ennek fő oka, hogy Szentendrén élek. Szentendre előszeretettel használja a nőbarát város szlogent, de ez nem jelenti azt, hogy a városvan lehet magassarkút viselni. Ugyanis, a szentendrei macskakövek közé a csinos női sarkak gyakran beragadnak, kárt téve a sarokban, különösen a bőr sarkakban. Egy időben ezért feladtam a magassarkú viselését. Aztán divatba jött a telitalpú magassarkú, ami egy csapásra megoldotta az én problémámat.

telitalpú cipő munkába

Az első szettben a tavasz egyik kedvenc színe a domináns. Hidd el, ha ilyen színeket hordasz a munkába, nemcsak magadat, de a munkatársaidat is feldobod. Rád néznek, és mosolyra fakasztod őket, te viszont így mosolygós arcokat látsz egész nap, ergo te is mosolyogsz. Ez a mosoly kölcsönhatás, mindig hagyatkozhatsz rá! Az egyszerűnek tűnő fekete-fehér alapot a lazac blézerrel dobtam fel, ehhez illik a cipő, táska, és természetesen egy original ékszerszett is. Derűs napot mindenkinek!

telitalpú cipő városba

A tavasz a kék égről is szól, ha ne adj’Isten borúsabb az ég, öltözz TE kékbe! Én nagyon szeretem az egyberuhákat, igazán nőiesek, mindig csinosak. Ne felejts el egy övet tenni a derekadra, kiemeli az alakod, szebben áll a ruha is rajtad. A szettedhez válassz finom nőies vintázs ékszert például levendula-áfonya színben, és hogy meg ne törjön az összhang, vegyél kék cipőt is. A kék égen szépen mutat egy-egy felhő, vegyél fel te is fehér blézert felülre. Ha bevásárolni is mész, vigyél minél nagyobb bevásárló táskát, ha lehet, szintén a ruhádhoz passzoló színben.

telitalpú cipő partyra

Este: színház. Az idei tavasz slágerszíne a smaragdzöld, most tehát a smaragd ékszereimhez keresek egy ruhát. Kicsit késnek idén a virágok, az üde zöld fű, előbbre hozom tehát magamnak a tavaszt ezzel a ruhával. Csinos is és kényelmes is, bármilyen hosszú az előadás (a minap voltam pont egy három órás darabon), nem lesz kényelmetlen, nem fog meggyűrődni. Színház után még sétálunk egyet, beülünk valahova egy italra, kényelmes magasított talpú cipőt veszek, és persze pont ehhez passzoló boríték táskát.

Íme hozzá a bevásárló lista:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: