Vendégségben az Evuksa műhelyben!

Az Evuska Pillows műhely számomra egy igazi búvóhely, ahová bekuckózhatok és csinálhatom, amit szeretek. Mivel egy félszutérén helyiség, néha hiányzik a beáramló fény vagy egy szuper panorama ;) , de amikor körbenézek kárpótol az a kedves kuckó hangulat, ami árad belőle.

evuska_muhely_5

A bejárattól egy kényelmes falépcsőn kell lemenni, mindig úgy gondoltam, hogy ez a műhely lelke, egy átjáró, ami egy másik világba vezet. Nagyon szeretek itt kávézni délutánonként és átgondolni a további teendőimet.

evuska_muhely_1

A műhely folyton változik, organikusan alakul, ahogy a textilek és munkaeszközök cserélődnek benne, szeretem ezt az állandó körforgást.

evuska_muhely_4

A nagy munka hevében sokszor keletkezik felfordulás, én így alkotok, de a munka végeztével nagyon szeretek összepakolni, evvel zárni le egy-egy folyamatot.

evuska_muhely_3

Az idei évtől különleges szitanyomó workshopokat is szerveztünk. Jó volt megosztani a műhely hangulatát másokkal is, és új élményekkel gazdagítani a látogatóinkat. Ősztől a workshopok terén tervezünk sűrűbb programot, és néhány újdonsággal is készülünk.

evuska_muhely_2

Az Evuksa Pillow nyereményjátékon itt tudsz részt venni!

Szép Évával, a Evuska designerével készült interjút itt olvashatod!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: