Viszlát 2014!

Happy New Year 2014 Ismét eljött ez a nap, az év utolsó napja. Mint minden évben, a férjem ilyenkor dolgozik és én ezt az éjszakát ennek e bejegyzésnek az írásával töltöm.

A 2014-et egy lendületes évnek terveztem és ez így is lett. Néhány tervemet itt a blogon is megosztottam, de volt még néhány “titkos” cél is. Ez egyik ilyen célom az volt, hogy egy hiteles gazdasági magazin írjon a panyizsuzsiról. Nem tettem érte semmit, azonban az év második hetében ott ültem a Figyelő szerkesztőségében és sorban válaszoltam meg a kérdéseket. Ekkor már biztos voltam benne, hogy ez egy nagyon jó év lesz. Februárban megjelent a panyizsuzsi cikk a Figyelőben.

Márciusban az InStyle oldain láthattások az ékszereimet és megjelent a Mondiran kollekció.

Áprilisban az egyik új MONO szín a bürök került a webshop polcaira.

A május csodálatos volt. A The Hive konferencián jártam Koppenhágában, amiről videó is készült. Itt résztvettem a vipp és a Bodie and Fou közös styling versenyén. Az utázást még néhány napos pihenéssel toldottam meg, Dél-Svédországban, Skane-ban, ahol Juliannet, a frockensickling bloggerét látogattam meg.

Júniusban a Digital Divas, magyar női bloggerek konferenciáján jártam és nagyon örültem neki, hogy végre itthon is szerveznek már nagyobb rendezvényt bloggereknek.

Júlisuban kikísérleteztem a gluténmentes barackosgombóc receptjét, aminek óriási sikere volt itt a blogon! Szintén ebben a hónapban ismét rengeteg magazinban és online portálon írtak a panyizsuzsi ékszerekről!

Az augusztus a nyaralásé és egy újabb MONO színé, az indigóé volt.

Szeptemberben elkezdődött az iskola és ezzel elkezdődött az év végi hajrá is. Októberben Design Hét volt a panyizsuzsi blogon. Utána Amsterdamban jártam a Meet The Blogger konferencián, ahol rengeteg újdonságot tanultam, majd a családdal egy remek, pihenős napot töltöttünk a Balaton-Felvidéken.

A november egy csodás hónap volt. 2 évet adtam magamnak a pici babával a lassabb tempóra. Idén a 2 éves születésnapján kezdődött a Marie Claire Fashion Days, aminek szponzora voltam. Ez számomra mind elviekben, mind teljes valójában egy óriási lökést adott: itt vagyok és teljes gőzzel dolgozok. Szintén ebben a hónapban megjelent a SIGNATURE kollekcióm, kerek pink ékszerekkel, amiből az év hátralevő részében alig tudtunk eleget gyártani.

Decemberben pedig megállás nélkül csomagoltunk. Előbb a Ti megrendeléseiteket, majd a saját ajándékainkat. Közben sütöttünk gluténmentes ischlert a Mielével és koktéloztunk!

Egy titkos céllal kezdtem és ezzel is fejezem be. Volt egy pénzügyi célom is. Volt egy számomra fontos küszöb, amit mindenképpen át szerettem volna ugrani. Egész évben a fejemben volt egy szám és keményen dolgoztam érte. SIKERÜLT!

Végül, de nem utolsó sorban egy óriási megtiszteltetésről szeretnék Nektek beszámolni, amit decemberben a blogon nem is volt időm megosztani. Ebben a hónapban meghívást kaptam a MOME-ra, hogy a hallgatóknak a saját vállalkozásomról, annak felépítéséről és működtetéséről tartsak előadást. Ez egy óriási elismerése a  munkámnak, különösen azért, mert én mind az ékszer tervezést, mind az üveggel való munkát, mind a vállalkozásom vezetését autodidakta módon, könyvekből, online és kisebb tanfolyamokon tanultam. Álmodtam valamit megvalósítottam és nemrég intézményes keretek között előadtam. Még most is megilletődöm mikor ezt leírom. SIKERÜLT!

Ezt a MOME-s történetet egyetlen mondatban egy telefontokon láttam összefoglalva, ami magyarul ennyit jelent: a lány, aki elhitte, hogy meg tudja csinálni és megcsinálta. Ez lennék én és még a színe is majdnem tökéletes! Egy ilyet mindenképpen be kell szereznem.

Samsung-Galaxy-S3-Case-She-Believed-She-Could

Köszönöm ezt nektek Olvasóknak, Vásárlóknak, Rajongóknak! Köszönöm, hogy vagytok tartsatok velem 2015-ben is! ( A 2015-ös terveimről holnap, azaz jövőre írok!)

BÚÉK!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: