Viszlát nyár!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ez egy remek nyár volt. 13 év után ismét sikerült két hétre elutazni és ez most nagyon kellett. A Balaton-Felvidék csodálatos volt és még sok-sok évre rejteget csodálni valót. Élveztük minden pillanatát. Piacolás. Balatonfüred. Üvegfújás a gyerekekkel. Salföld. Remek találkozások. Tihany. Éjszakába nyúló beszélgetések. Szigliget. Tűzön főzés. Zamárdi. Úszás. Köveskál. Sok alvás. Halimba. Net-mentes-élet. Veszprém. Kerékbár. Tőmondatok, de ígérem  néhányukról fogok még írni itt a blogon!

viszlatnyar-kupon-mail

Már csak néhány nap maradt a nyárból és jön a szeptember. Munka, iskola, hétköznapok és ez egy cseppet sem zavar. Egy ilyen remek nyár után várom a hétköznapokat és várom, hogy míg a gyerekek iskolában vannak sokat dolgozhassak. Várom, hogy elővehessem az őszi ruháimat, várom a színes és meleg harisnyáimat. Várom, hogy jól essen a kemence melege…

Most azonban illik elköszönni ettől a csodás nyártól: VISZLÁTNYÁR!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Berényi Zsuzsa

    2013. augusztus 28. @ 21:35

    Engem az “üvegfújás a gyerekekkel” rész izgat nagyon! :)Kipróbálnám!

  2. 2. panyizsuzsi

    2013. augusztus 28. @ 21:57

    Az üvegfújás egy spontán dolog volt. Elmentünk megnézni egy üvegfúvó műhelyt, ahol a gyerekeknek felajánlották, hogy fújhatnak. Örültem, hogy megvolt nekik ez ez élmény. Én is ennyi idős lehettem, mikor Apukám mutatott nekem üvegfúvókat és a hatása ma is érezhető ;-)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: