Viszlát üvegékszer blog!

Már régóta tervezgetem ezt a bejegyzést, de nem tudtam mihez kötni, nem volt apropója. Gondoltam, most, hogy véget ér a nyár, itt a alkalom. Nem biztos, hogy a legideálisabb időpontot választottam, hiszen úgy tűnik ínhüvelygyulladásom van és egy kézzel pötyögtettem a billentyűzetet, s mikor elfárad a kezem, pihenésképpen a kinőtt ruhákat rendezgetem.

Kinőttem

Jó kis társaság alakult ki itt a blogomon, jó beszélgetések, akár a kommentekben, akár e-mailben, sőt sokszor élőben is. Ahogy a gyermekeim kinőtték a ruhájukat, én is kinőttem ezt a blogot, valami másra, többre vágyom. Nem arról van szó, hogy nincs miről írnom, hanem azt gondolom, hogy már szűkös nekem itt a tér. Annyi minden másról is írnék. Kinőttem. Ezért a nyár elején meg is kérdeztelek benneteket, hogy Ti mire vágytok és nagyon örültem mind a 75 válasznak. Szintén majdnem minden tervezett témámra több mint a válaszadók 75%-a voksolt igennel. Összesen két kivétel volt. A szépségtippek és a receptek. (Gratulálok Nektek, Gasztrobloggerek! A Ti profi blogjaitok az olvasók minden igényét kielégítik!)

Új blog

Ha az ember kinő valamit, akkor szüksége van eggyel nagyobbra. Most én is eggyel nagyobb cipőbe fogok bújni. A blog átalakul egy női életmód bloggá. Többnyire 30 és 40 közti nőknek és nőkről szól majd. Szólok azokhoz, akiknek gyerekeik vannak és azokhoz, akiknek nincsenek, azokhoz akik dolgoznak és azokhoz is, akik otthon vannak.  Nem egy házi praktikák blog lesz, házvásárláshoz való jogi ötletekkel és bevásárlási praktikákkal, sőt gyerekekről sem fogok írni. Sokkal inkább, divatról, szép tárgyakról, lakberendezésről, rengeteg képpel, fotóval. Hiszen 30 és 40 közt ez az igazi nőiesség időszaka, a maga szépségével, gondjaival és összes bölcsességével együtt.

Milyen lesz?

A “régi” panyizsuzsi-s bejegyzések nem tűnnek el teljesen. A posztjaim kissé besűrűsödnek és a mostaninál sokkal változatosabb témák lesznek, az élet megannyi területéről.  Egyenlőre, egyedül fogom írni, de terveim szerint, később vendégbloggerek cikkjeit is olvashatjátok.

Ha Nektek van ötletetek vagy kérésetek, kérlek osszátok meg velem a kapcsolat oldalon keresztül vagy töltsétek fel a képeiteket a Flickr panyizsuzsi blog csoportjába!

Viszlát és Isten hozott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Szentpyr

    2009. augusztus 31. @ 22:46

    várom!:)

  2. 2. vadjutka

    2009. szeptember 01. @ 16:17

    Kiváncsi vagyok, hajrá!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: