Zsuzsi Design Héten a MOM Parkban lesz!

Budapest, 2012. szeptember 27. – A Design Hét Budapest fesztiválhoz egyedüli bevásárlóközpontként csatlakozik a MOM Park. A bevásárlóközpont különleges környezettel, akciókkal, design reggelikkel és értékes nyereményekkel kecsegtető játékkal készül az eseményre.

A Design Hét égisze alatt izgalmas válogatást nyújtanak idén a MOM Park Bevásárlóközpont design üzletei. Az esemény 10 napja alatt 5 üzletben, akár 20 százalék kedvezménnyel szerezhetik be a fesztivál témájához illő designtermékeket a hegyvidéki bevásárlóközpontba látogatók.

Az akcióban részt vesz a német-svéd lakberendezési irányt képviselő Arioso, a világhírű designmárkákat forgalmazó Aron Design Store, a dél-amerikai tárgykultúrát közvetítő Casa Latina, az eklektikus Goa Home, és a legismertebb európai tervezők kínálatát felvonultató LouLou Design.

A Design Hét Budapest partner üzletei a formatervezett tárgyakat alkalmi, pontosabban alkalomhoz illő, ünnepi környezetben kínálják; az engedményesen megvásárolható termékek egyedi címkével ellátva találhatóak meg a designfest idejére különleges enteriőrrel készülő üzletekben.

A tematikus termékkínálat mellett tartalmas programokkal is készülnek a designboltok. Az Aron Design Store a rendezvény mindkét hétvégéjén design reggelivel várja az érdeklődőket a MOM Park Piazza szintjén. A délelőtti vendéglátás a gasztronómiai élvezeteken túl hazai és nemzetközi színtéren is elismert designerekkel való személyes beszélgetésekre is teret ad. A kreatív reggeliken többek között a táskákat és kiegészítőket tervező Ducsai Judittal és Feyér Zsuzsával, az üveg ékszerekkel érkező Panyi Zsuzsival, és a porcelán tárgyakat megálmodó Lublóy Zoltánnal találkozhatnak a MOM Park vendégei. A fesztivál első hétvégéjén, október 29-én szombaton Panyi Zsuzsival ismerkedhetnek meg közelebbről a reggelire érkezők.

A MOM Park nyereményjátékot is indít Facebook-oldalán a fesztivál ideje alatt. A játékosok értékes designtárgyakat nyerhetnek az eseményen résztvevő üzletek felajánlásából.

Helyszín: MOM Park Bevásárlóközpont, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.

Időpont: 2012. szeptember 28 – október 7., design reggelik – 2012. szeptember 29., 30., és október 6., 7.üzletek – 10:00-20:00 design reggelik – 10.00 – 11.30

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: