5 tipp: hogyan készülj egy konferenciára

Konferenciára menni egyszerre buli é munka is. A panyizsuzsival kapcsolatos első konferenciám 2011-ben a Hello Etsy volt.Elmentem, élvesztem és sokat tanultam.

Szeretek tanulni, szeretek angolul beszélni és egy konferencia remek alkalom erre. Már annyiszor kérdeztek meg, hogy mi a panyizsuzsi titka. Én mindig, újra, meg újra azt szoktam elmesélni, hogy a kemény munka és a tanulás – és ezt nagyon komolyan gondolom. 14 évvel ezelőtt az Egysült Államokban jártam egyetemre. Ott nem csak a nyelvet, hanem egy örökké pozitív, örökké újat tanuló szemléletet tettem magamévá. Ilyen vagyok és így szeretek élni. Nem is hiszitek, mennire várom a hétvégét és mennyire izgatott vagyok a tanulás, az új miatt.

Remek alkalom új emberekkel találkozni, beszélgetni és meghallgatni őket. Élvezni fogom minden percét!

Íme a névjegyem és 5 tipp, hogyan készülj egy konferenciára:

1. Csináltass névjegyet!

Ez az egyes számú aranyszabály: csináltass egy profi névjegyet, egy olyat, amire mindenki emlékezni fog! Én gyűjtöm is a szépeket!

2. Legyen nálad néhány kis ajándék!

A HelloEtsy-n ez egy nagyon kedves kis szokás volt. Néhányan, akikkel beszélgettem, egy kis ajándékot adtak, lehetőleg saját készítésűt.

Vigyél magaddal néhány kedves rád jellemző ajándékot!

3. Szedd rendbe a honlapod/blogod/webshopod!

Linkek működjenek, a rólam oldal rendben legyen és a blog is frissüljön. A legújabb termékek pedigmár a webshopban vannak!

4. Szedd magad is rendbe!

Ha már egyszer online profi vagy legyél az életben is az, készülj fel, légy jól szervezett (pl. ne hagyd otthon a fényképezőgép memória kártyáját)! Ha időd és kedved engedi menj el fodrászhoz és pihenj! Ez nem vicc a konferencia nem csak pihenés, hanem munka is: sok éjszakába nyúló beszélgetés. Légy kipihent!

5. Légy jól öltözött!

Egy blogger konferencián az öltözködés mindig egy központi téma. Tervezd meg előre a ruhatáradat, de azért nem kel magaddal vinni a fél gardróbot! Részletesebben az öltözködésről, pakolásról itt olvashatsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Anikó

    2013. május 28. @ 02:45

    És? Milyen volt a konferencia? Írsz majd róla? ;)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: