A két fotós, aki híres lett, mert nem fotózott

Az én szememben a két szabadúszó fotós Jesal Parshotam és Darren Sacks a hét hőse!

A két, alig ismert londoni fotós július 21-én este úgy gondolta, hogy elmegy a szülészet elé, ahol Katalin hercegnő fog szülni. és reggelig ott maradnak. Telihold volt és bíztak benne, hogy szerencséjük lesz.

royal baby

Hajnalban a kórház hátsó bejáratánál megjelent néhány autó. Kiszálltak a biztonságaik, beszaladtak az épületbe, majd utánuk Katalin és Vilmos is. Az autók amilyen gyorsan csak lehetett elhajtottak. Az egész néhány perc alatt lezajlott. A két fotós adott hírt elsőnek a twitteren Katalin hercegnő kórházba szállításáról. Fénykép azonban nem készült a Hercegnőről. A fotósok előre elhatározták, hogy csak a konvojról fognak felvételt készíteni. A vajúdó asszonyt szándékosan nem fotózták, mert az szerintük túlment volna a jó ízlés határán.

Megbecsülendő dolog, hogy tiszteletben tudtak tartani egy vajúdó nőt. Azt a nőt, akinek az anyósát egy feltételezhetően egy hasonló, paparazzós helyzet kergette a halálba. Fantasztikus, hogy képesek voltak a mai világban egy ilyen lehetőség előtt csendben megállni és rácsodálkozni.

 

Óriási tiszteletem mindkét embernek!

kép: innen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: