A helyzet az…

A helyzet az, hogy nagyon szeretek utazni. Igaz, néhány éve már kezdem megszeretni a csupa relax-lábfeltevős-olvasós nyaralásokat, de igazából az aktív pihenés az én világom. Szeretek utazni, várost nézni és tanulni. Igen, utazni és tanulni.

Az elmúlt években sokszor volt lehetőségem utazni a panyizsuzsi kapcsán. Voltam Baselben az ékszer világkiállításon, Brüsszelben és Párizsban vásárokon és Berlinben egy konferencián. A berlini egy “tanulóút” volt. Az etsy európai konferenciáján vettem részt. Sok mindent tanultam, kitűnő emberekkel találkoztam és remek gondolatokat hallottam.

Mikor tavaly ilyenkor kiderült, hogy a családunk újabb gyermekkel gyarapodik, GPS módjára újraterveztük az életünket a férjemmel. Nekem egy nagy kérésem volt: évente legalább egyszer legyen lehetőségem elutazni egy néhány napos konferenciára. Erre szükségem van ahhoz, hogy kicsit a családtól is kikapcsolódjak és közben szakmailag is feltöltődjek. Eleinte egy ilyen utazás csak a babával együtt lehetséges, de amint mindenevő lesz, már egyedül is tudok menni. Várom ezeket a pillanatokat. Nekem minden utazás egy kis misztikum, egy pici fűszer, ami megszépíti a mindennapokat. Ilyenkor a legjobb érzés, hogy egy kicsit távolabbról, kicsit reálisabban tudom szemlélni a dolgaimat. Szívom magamba az információt, a tudást és ha külföldi konferenciáról van szó, akkor az optimizmust is. Minden olyan egyszerűnek tűnik ott és akkor. … és aztán a valóságban is. Ezek az alkalmak feltöltenek és lendületet adnak a hétköznapokhoz. Egy ilyen konferencia után nekem mindig olyan egyszerűnek tűnik az élet.

Még két hónapos sem volt a lányom, amikor eldöntöttem, hogy az első ilyen alkalom a májusi The HIVE konferencia lesz Berlinben. Gyorsan  vettem is 1 konferencia- és 3 repülőjegyet: magamnak, a babának és a férjemnek, aki a kicsit fogja sétáltatni a konferencia alatt. A múlt héten megkaptam a programot és ma jelentkeztem a workshopra. Mostanában szeretek sokat fotózni és szeretek szép képeket csinálni. Idei egyik nagy elhatározásom, hogy még több saját fotóval illusztrálom a blogot. Bár gimnáziumi éveim alatt tanultam fotózni, az inkább a technikai részében van segítségemre. Styling szempontból azonban még szeretnék sokat fejlődni. Ezért választottam Dietlind Wolf foto styling workshopját. Nagyon izgatottan várom!

Most már a ruhatáramon gondolkozom. Kevés csomaggal, könnyedén szeretnék utazni. Mivel ez egy blogger konferencia sok “egyéniséggel”, ezért én is a saját stílusomnak megfelelő, de hangsúlyos ruhatárat fogok összeállítani erre a néhány napra és arra is figyelek, hogy magyar tervezők ruháit, kiegészítőit viseljem. Hamarosan előveszem a ruhabáros táblázatot és végleg összeállítom az utazós szettjeimet! Ha összeállt a táblázat, akkor ígérem, hogy megmutatom Nektek!

kép: innen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ildiko

  2013. április 07. @ 11:37

  Szia Zsuzsi!

  Kíváncsi vagyok majd az utazós szettedre. :) Biztosan nagyon jó lesz a konferencia. Én is amúgy nagyon szeretek utazni, és tényleg ilyenkor kicsit másképpen lát rá az ember az itthoni dolgokra.

  Szép napot neked.
  Ildikó

 2. 2. panyizsuzsi

  2013. április 07. @ 15:00

  Utazás előtt ezekről fogok posztolni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: