A pink

Tudni kell rólam, hogy gyűjtöm a pink dolgokat. Móni, kolleganőm/ a panyizsuzsi csapat marketingese a legfőbb beszállítóm és gyakorta meglep mindenféle pink dologgal. Gyűjtési szenvedélyem a családomnak is feltűnt és egyenlőre jól tolerálják, sőt tetszik nekik. Múltkor az IKEÁ-ban járva a 4 évesem hangosan kiabált, hogy panyizsuzis gyertyát lát! Azóta pink gyertyák égnek minden étkezésnél az asztalon.

Múlt héten kedvenc lakberendező bloggereim vették elő a pinket. Nikoletti Petra a Térkultúrán egy csodás pink ajtót mutatott be. Bírom az ilyen vagány embereket, akik bevállalnak egy pink ajtót. Én is bepróbálkoztam: a panyizsuzsi padlásra vezető lépcső fémszerkezetét pinkre szerettem volna festeni fehérre mázolt fa lapokkal. Ötletemet nem díjazta senki, így maradtunk a matt szürke porszórásnál.

B. Tier Noémi a Kedvenc Otthonon világos és hófehlr belső tereket mutatott be, ahol egy-egy élénk szín többek között a pink dominál. Ez teljes mértékben az én világom és a panyizsuzsi padlás világa. mint azt már egy régebbi bejegyzésemben is írtam legelőször ezt döntöttem el a tervezés során. Fehér szürke és pink. Ha megnézitek ezeket a képeket, akkor ugyan ez a színhármas köszön vissza! Csodásak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: